efectul anticonceptionalelor

•  
    • 153 mesaje
    7 Nov 2006, 20:51
    0 0
    dupa cat timp dispare efectul pastilelor??? de exemplu dak nu le mai i-au o luna de zile....care este probabilitatea sa raman insarcinata??..sper ca nu v-am deranjat cu intrebarea...ms mult
  •  
    • 3528 mesaje
    7 Nov 2006, 21:21
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 737 mesaje
    7 Nov 2006, 21:34
    0 0
    nu ai vrut sa le mai iei, dar vrei sa le mai iei.... strange
    vei fi protejata cand vei incepe o folie noua
  •  
    • 635 mesaje
    8 Nov 2006, 11:54
    0 0
    "dupa cat timp dispare efectul pastilelor??? de exemplu dak nu le mai i-au o luna de zile....care este probabilitatea sa raman insarcinata??..sper ca nu v-am deranjat cu intrebarea...ms mult "

1.Efectul pastilelor nu dispare ci pur si simplu nu exista din momentul in care nu mai iei. Pastile prin continutul lor blocheaza ovulatia. Daca luna urmatoare nu mai iei pastile ovulatia se va reinstala.
    2. Probabilitatea de a ramane insarcina este cam asa:
    - foarte mare daca ai luat pastile pe perioada scurta (anticonceptionalele au ca rezultat cresterea fertilitatii dc sunt administrate pe perioada scurta);
    - normala daca ai luat o perioada medie;
    - putin mai scazuta daca ai luat mai multi ani anticonceptionale: probabilitatea scade in acest caz pentru ca administrarea indelungata a anticonceptionaleleor subtiaza endomentrul; drept urmare chiar si in urma unei fecundari sarcina este posibil sa nu se poata fixa in peretele endometrial . In acest caz este posibil sa treaca ceva timp pana endometrul isi revine la grosimea normala deci este putin probabil sa se obtina o sarcina imediat din prima luna dupa oprirea anticonceptionalelor.
  •  
    • 54 mesaje
    8 Nov 2006, 12:20
    0 0
    Eu am inteles de la un medic ginecolog ca,dupa ce intrerupi anticonceptionalele(Diane 35 in cazul meu) riscul de a ramane insarcinata creste de patru ori.
    Deci, ai grija daca nu vrei sa se intample lucrul acesta
  •  
    • 153 mesaje
    8 Nov 2006, 14:53
    0 0
    me mult temola....i-au pastilele de 2 ani......
  •  
    • 153 mesaje
    8 Nov 2006, 14:53
    0 0
    ms mult temola....i-au pastilele de 2 ani......
  •  
    • 153 mesaje
    8 Nov 2006, 14:56
    0 0
    fatul ca nu am vrut sa le mai i-au a fost o ambitie si un orgoliu ( cum avem noi femeile in fata barbatilor)...dar am realizat ca este o mare prostie....si pana mi-am dar seama a fost c-am tarziu sa incep tableta...asa ca acum o sa astept urmatoarea menstruatie
  •  
    • 635 mesaje
    8 Nov 2006, 15:30
    1 0
    Mda, asteapta urmatoarea menstra si cand vine sa incepi o folie noua de pastile inca din prima zi de sangerare.
    Pana atunci grija, foloseste alta medota de contraceptie.
  •  
    • 448 mesaje
    8 Nov 2006, 17:39
    0 1
    te sfatuiesc sa fii mai atenta cu anticonceptionalele ca nu le poti lua si apoi face pauze cand ai tu chef. asa ti se da organismul peste cap. uite de ex. eu am luat pilule timp de 10 ani cu pauze de 1 luna pana la 1 an cand am crezut eu de cuviinta. nu am avut pe nimeni care sa ma sfatuiasca si asa mi-am dat organismul peste cap si aveam un metabolism de kko adica ma ingrasam si slabeam de nu mai stiam ce e cu mine. si vb de diferente de 16 kg. asa ca ai grija. daca te decizi sa iei pilule, ia-le pe perioada cat nu vrei sa ramai insarcinata.
  •  
    • 2249 mesaje
    8 Nov 2006, 17:54
    0 0
    oricum, iti dai organismul peste cap doar luandu-le...
  •  
    • 448 mesaje
    8 Nov 2006, 17:59
    0 0
    pai la inceput a fost totul ok ca mi-a reglat ciclul si nu mai aveam dismenoree. problema a inceput dupa ce faceam eu pauze ba ca nu aveam chef, ba ca nu aveam bani luna aia, s.a.m.d. si apoi luam iar cand aveam eu chef......wrooong!
  •  
    • 1022 mesaje
    8 Nov 2006, 18:01
    0 0
    buna fetelor lamuriti-mi si mie o problema: mai multe luni am luat Mycroginon, apoi am inceput o folie de Rigevidon si in saptamana de pauza cand trebuia sa apara ciclul..nimic, am inceput o noua folie tot de Rigevidon, nelamurirea e., ... .e posibila o sarcina, desi nu am uitat nici o pastila sau..e dereglare, sau efectul faptului ca le-am schimbat??si daca e sarcina..faptul ca am luat de 3 zile alte pastile( o noua folie) nu ar dauna??