constipatia ...

•  
    • 12 mesaje
    7 Nov 2006, 09:52
    0 0
    Buna!
    Am si eu o mare dilema.Am 35 ani,imi doresc f.mult un bebe dar am o mare problema.Constipatia! Stiu ca in perioada de sarcina nu pot folosi tablete,ceaiuri,dar ce anume as putea sa fac sa scap de aceasta problema care nu-mi da pace.
    Eu am incercat o groaza de ceaiuri,tincturi,am recurs si la homeopatie dar nimic.SIngurul care ma ajuta in prezent e ceaiul Naturavit pt.slabit.Beau seara o cana si e ok.Dar ceaiul e contraindicat in cazul femeilor insarcinate.
    Daca stie cineva solutii,as fi bucuroasa sa le ascult.Multumesc anticipat!
  •  
    • 635 mesaje
    7 Nov 2006, 10:17
    0 0
    Am auzit asa: prune, ceai de musetel, smochine si supozitoare de glicerina (rar, doar in cazuri extreme).
  •  
    • 283 mesaje
    7 Nov 2006, 11:27
    0 0
    Activia este f bun pt reglarea tranzitului intestinal , compot de prune uscate ,tarate ,portocale struguri .A-ar putea sa fi constipata si din cauza ceaiului de slabit care are efect laxativ iar dupa ce renunti la el...Si bineanteles cat mai multa miscare.
  •  
    • 24 mesaje
    7 Nov 2006, 13:07
    0 0
    Eu am mari probleme cu constipatia mai ales daca nu fac miscare (mi-am impus un program zilnic in acest sens) si daca nu ies deloc intr-o zi imi fac seara clisma ca sa nu tin mai mult de 24 h
  •  
    • 403 mesaje
    7 Nov 2006, 14:07
    0 0
    Eu consum cate un activia natur in fiecare seara de cca.1 luna jumate si nu mai am nici o problema; in fiecare dimineata imi fac............
  •  
    • 867 mesaje
    7 Nov 2006, 15:21
    0 0
    polen granule inghitit lent in fiecare dimineata cate o lingurita il lasi pur si simplu sa se topeasca in gura si inghiti incet. de asemenea tarate de greu inmuiate in apa cate o cescuta de doua ori pe zi in timpul mesei iei cate putin din continut sa se amestece cu bolul alimentar. miscare si apa multa
  •  
    • 8403 mesaje
    7 Nov 2006, 15:34
    0 0
    tarate de grau!
  •  
    • 1198 mesaje
    7 Nov 2006, 17:45
    0 0
    sunt de acord cu scanteie, taratele dau randament 100%, dar cresc pofta de mancare. Cu activia si eu am incercat si a dat randament super! Multa bafta!
  •  
    • 1562 mesaje
    7 Nov 2006, 19:12
    0 0
    2 linguri cu tarate cu un pahar de iaurt seara. garantat