operatie pt ingustarea vaginului

•  
    • 59 mesaje
    6 Nov 2006, 12:36
    0 0
    Ati auzit de asa ceva ? Imi este jena sa-i pun aceasta problema doctorului meu ginecolog,as dori niste informatii daca cineva cunoaste.Multumesc.
  •  
    • 1620 mesaje
    6 Nov 2006, 18:14
    0 0
    Kegel
  •  
    • 9835 mesaje
    6 Nov 2006, 18:50
    0 0
    schimba partenerul, draga mea... doar n-o sa te mutilezi pentru un barbat cu putza' mica!?!

cand eram tinerica si fara experienta, si eu credeam ca am vaginul prea larg - cand colo, problema nu era la mine
  •  
    • 59 mesaje
    7 Nov 2006, 11:06
    1 0
    dona esti mortala...l-as schimba dar este putin prea tarziu ,am doi copii cu el si convietuim de ceva ani impreuna...deci...astept alta solutie
  •  
    • 283 mesaje
    7 Nov 2006, 11:22
    0 0
    Stiu ca sunt eficace niste exercitii .Serii de cate 10 dimineata 10 seara .Incerci sa contracti muschii respectivi si tii mana pe burta care trebuie sa fie moale(nu contractata)
  •  
    • 7 mesaje
    7 Nov 2006, 11:28
    0 0
    incearca remodelare prin masaj... 0724 019088
  •  
    • 59 mesaje
    7 Nov 2006, 11:41
    0 0
    REMODELARE PRIN MASAJ ?!!!!...a cui frate ...a vaginului??? cum naiba vine aia ...sau faci misto?
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Nov 2006, 12:18
    0 0
    oh, melinda, sorry, nu stiam ca ai nascut de doua ori...

din cate am auzit, o astfel de operatie este posibila. vorbeste cu ginecologul, cu siguranta nu esti singura mamica care-i pune o astfel de intrebare, asa ca n-ai de ce sa te jenezi.

dar pana sa te gandesti la operatie, ar fi bine sa iei in consideratie ce au spus fetele mai sus, adica exercitiile kegel, care te pot ajuta sa recastigi tonusul sfincterului vaginal.

http://www.copilul.ro/a_111_2018_Exercitiile_Kegel_2977.html

(elimina spatiile goale din link, altfel nu functioneaza)

(exercitiile kegel le mai poti face si in timp ce urinezi, intrerupand jetul de mai multe ori. sunt guri care sustin ca modalitatea aceasta este una dintre cele mai eficiente.)
  •  
    • 1063 mesaje
    12 Nov 2006, 15:24
    0 0
    melinda sa stii ca intamplator mi- a sarit in ochi o operatie de genul asta pe un site de operatii estetice..da nu mai stiu ce cabinet era
    dar oricum tu cauta la cabinetele estetice sigur se ocupa cu asa ceva si unele dintre ele..poti sa intrebi acolo..nu e o rusine..pt ei e ceva normal..asa cum se fac de ex si operatii de marire de penis
  •  
    • 213 mesaje
    12 Nov 2006, 16:38
    0 0
    Da ai dreptate si eu am citit un articol in Jurnalul National in care se spunea ca dupa lipoaspiratie, implant mamar si lifting facial, remodelarea vaginala este ultima moda in materie de chirurgie estetica.
    Cele mai solicitate sunt operatiile pentru diminuarea vaginului, stimularea placerii sexuale, precum si pentru reconstructia himenului.

Remodelarea Vaginului-plastii ale vulvei si vaginului
    REJUVENARE VAGINALA (Reintinerire vaginala).
    http://www.sfatulmedicului.ro/parteneri/Clinici_partenere/Centrul_Medical_Gynecoland_37.htm
    http://www.gynecoland.ro/chirurgie.html
    http://www.clujeanul.ro/articol/ziar/cluj/operatii-sub-centura/10449/
    (elimina spatiile goale din link, altfel nu functioneaza)
  •  
    • 354 mesaje
    12 Nov 2006, 18:44
    0 0
    Se fac si in Romania astfel de operatii (am vazut eu un reportaj despre asta pe ProTv acum ceva timp).Incearca la clinicile de chirurgie estetica...sigur gasesti ceva acolo.
  •  
    • 1552 mesaje
    13 Nov 2006, 21:18
    0 0
    si in revista unica se face reclama la clinici care iti pot aceasta operatie. parerea mea e ca nu ar trebui.poate ca ai putea sa imi micsorezi/maresti sanii sau nasucul,dar nu sa iti ingustezi vaginul.in viitor poate gasesti un partener "mai mare"
  •  
    • 2825 mesaje
    13 Nov 2006, 21:42
    0 0
    Cristi, nu-i o idee buna asta cu schimbatul.
    Adica, din 10 in 10 ani, sa zicem,sa-mi schimb barbatul, in functie de cum mi se fleoscaie mie vaginul?

Dar ei de ce nu sunt preocupati sa-si faca marire de penis, ca ma enervez acum?!Numai noi, cu schimbarile?