colon hidroterapie
-
3 0Stie cineva o clinica (chiar si privata ) unde se fac tratamente bazate pe hidroterapia colonului?
-
COLON HIDRO TERAPIA
Este o metoda alternativa de tratament ce restaureaza si mentine sanatatea colonului si implicit a intregului organism.
Obiceiurile moderne de alimentatie,produsele rafinate si procesate,lipsa unui aport optim de vegetale si apa,viata sedentara ,stresul isi pun amprenta asupra sanatatii si calitatii vietii. Toate acestea afecteaza in primul rind sistemul digestiv si consecutiv organele de excretie (rinichi,plamini,piele)si sistemul imunitar cu repercursiuni atit la nivel fizic cit si psihic.
Alimentele de origine animala,conservantii si aromele sintetice,produsele rafinate(faina alba,zaharul,etc),condimentele,alcoolul,medicamentele au un efect iritant asupra mucoasei intestinale generind, ca mijloc de protectie,producerea de mucus in exces.Acumulindu-se, acesta se solidifica si se transforma intr-o crusta aderenta la peretii colonului ce reduce diametrul acestuia avind ca rezultat o iritare si mai puternica,incetinirea tranzitului intestinal, constipatie, generarea de toxine ca rezultat al putrefactiei reziduurilor alimentare ce ramin un timp prea indelungat in colon,proliferarea microorganismelor patologice si a parazitilor si o absorbtie deficitara a nutrientilor din alimente.In mod normal pasajul alimentelor prin tubul digestiv ar trebui sa se produca in mai putin de 24h dar,din pacate,in conditiile actuale de viata s-a ajuns la 48-72h sau chiar mai mult.O functionare intestinala optima presupune ca numarul vizitelor la toaleta sa fie egal cu numarul meselor principale,acestea sa se produca fara efort sau durere si in mod spontan (fara stimulente de tipul cafea,tigari,laxative,etc).
Simptome si afectiuni determinate de acumularile toxice la nivelul colonului:
-tulburari digestive~constipatie,diaree,digestie lenta,distensie abdominala,flatulenta, inflamatii, ulceratii,colon spastic,disbioza,afectiuni hepatice,diverticulita,sindromul colonului iritabil
-parazitoze intestinale~viermi,bacterii,fungi(in special candida)
-tulburari metabolice si de excretie~imposibilitatea de a slabi oricit de multe si drastice diete ai tine sau imposibilitatea de a lua in greutate,sindrom de malabsorbtie, edeme,celulita(toxinele se acumuleaza in celulele grase, fortind organismul sa produca mai multe celule grase pentru a putea scoate excesul de toxine din circulatie,protejind astfel organele importante)
-probleme dermatologice~acnee,psoriazis,eczeme,cearcane,riduri,transpiratie excesiva sau urit mirositoare,imbatrinire precoce a pielii(pielea este cel mai mare organ de excretie,orice dezechilibru al unuia sau mai multor organe excretorii le forteaza pe celelalte sa ii suplineasca functiile)
-probleme osteo-articulare~artrita,reumatism,dureri
-oboseala cronica,nivele scazute de energie,somnolenta, iritabilitate,depresie, migrene
-afectiuni imunologice~astm,alergii,imunitate scazuta(raceli frecvente)
-scaderea capacitatii de concentrare, de memorare si a claritatii mentale
-tulburari circulatorii,toxemie
Daca aveti unul sau mai multe din simptomele enumerate mai sus colon hidroterapia este o solutie pentru dumneavoastra.
De asemenea, aceasta terapie este de un real folos persoanelor bolnave de cancer prin ajutorul dat organismului in eliminarea toxinelor rezultate din dezintegrarea tumorilor in cazul celor ce urmeaza un program metabolic de tratament sau a substantelor toxice utilizate in cadrul chimioterapiei.
O alta utilitate majora a acestei metode este ca mijloc de pregatire pentru interventii chirurgicale sau diferite metode de investigatie (colonoscopie,biopsii) asigurind un diagnostic mai precis si evitind starile de rau produse de ingestia diferitelor substante utilizate in mod curent.
Colon hidroterapia este o metoda blinda ce implica infuzia de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum la o temperatura si presiune optima ce sint permanent monitorizate. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sint de unica folosinta eliminind orice posibilitate de contaminare.Intreaga procedura se realizeaza in sistem inchis cee -
eu ce pot sa spun referitor la acest subiect foarte interesant si mai ales ca ai scris foarte mult , este ca o cura de detoxifiere este foarte importanta mai ales acum vara astfel eu am ales acum 3 ani de zile curele de la DrNatura, cplonix toxinout, fara sa le fac reclama dar sunt extraordinare si cu efecte foarte bune deoarece au functionat incat din primele zile, la inceput am simtit efectiv ca dau afara toine dar mai rau si scarbos este ca am vazut ce am eliminat, cred ca organismul meu a fost plin de toxine desi am grija de el dar poate acele toxine s-au acumulat in timp.
de atunci fac cura de 2-3 ori pe an , in fiecare an, in rest iau ceaiul deoarece ma linistetste si am scapat de mici monstri sa zic asa, care erau in mine fara ca eu sa stiu.
eu am si citit foarte mult despre detoxifiere dupa aceasta experienta si de iaia recomand deoarece chiar si cancerul apar tot din aceasta cauza deoarece noi ne alimentam gresit, macar sa facem ceva ASTA TOATA LUMEA TREBUIE SA STIU, iar pretul pentru asa ceva daca este calitate credeti-ma NU CONTEAZA, conteaza EFECTUL. -
Buna. Am apelat si eu de curand la o procedura de colon-hidroterapie la o clinica nou deschisa din Bucuresti si vreau sa marturisesc ca dupa m-am simtit super.Nu prea constientizam cat de important e colonul in viata noastra. Chiar o recomand cu caldura si daca vreti mai multe informatii puteti intra pe site-ul clinicii www.harmony-clinic.ro
-
Am avut si eu diverse probleme de sanatate (constipatie, acnee, stari de oboseala) si m-am hotarat sa apelez la hidroterapia colonului, a fost o idee exceptionala. Am dat peste niste oameni bine instruiti care mi-au dat numeroase sfaturi pretioase pentru sanatate. Este vorba de domnul si doamna Bulus de la Clinica Mentor Macro din Popesti Leordeni. Va recomand cu caldura sa mergeti la dansii.
-
Am fost si eu de curând la proceduri de colonhidroterapie, deoarece întoarsă in tara căutam ceva similar pe ceea ce facem in Italia de 3 ani. Am testat cam tot ce exista in bucuresti, iar ca si calitate/preț va recomand Clinica Remedium-cabinet de colonhidroterapie. Pt detalii vedeti site: clinicaremedium.ro
-
Ce stiti despre Colonhidroterapie?
Am fost saptamana asta la o prietena, medic ( prietena de cafea si de familie) si mi-a recomandat pentru problemele mele de femeie ( balonare, constipatie, acne, mici eruptii) un gen de detoxifiere pe care nu l-am mai intalnit pe “piata” romaneasca: Colonhidroterapia.
Inchipuiti-va ca nu stiam nimic despre asta…si am ramas cu gura cascata, dornica sa stiu. In doua cuvinte este un lavaj al colonului, o irigare profunda a colonului, o curatare a colonului...
Ma gandesc sa incep acest tratament dupa ce in prealabil am avut si o discutie cu terapeuta de la o clinica din centrul Bucurestiului. Este o clinica draguta in zona Nerva Traian.
Mai nou am vazut ca si vedetele noastre sunt preocupate si chiar folosesc aceasta terapie.
Voi ce parere aveti?
Acest mesaj a fost editat de către manucristina23: