A scapat creva de anxietate?

•  
    • 24 mesaje
    1 Nov 2006, 12:08
    1 1
    A scapat creva dintr voi de atac de panica,anxitate.Eu ma lupt de 2 ani si nimic.Am luat pastil e am renuntat acum nu mai iau decat din plante.Starea mea acum e ceva mai buna pentru ca merg la psiholog insa nu imi dau pace ametelile,durerile de cap.frici uneori.Voi ce ati facut?
  •  
    • 4411 mesaje
    1 Nov 2006, 12:39
    0 1
    Da..eu am scapat ..ma mai apuca uneori cand sunt obosita sau daca beau o cafeluta sau sunt nervoasa insa ma stapanesc.Am mers la un psiholog si chestia asta m a ajutat destul de mult.Nu pot sa explic d ce nu a fost mare lucru acolo insa probabil ca a functionat si auto sugestia..am luat mai multe tratamente pana sa descopar de fapt ce aveam.cu rabdare si vointa o sa scapi si tu.lasa pastilele acasa.eu inainte luam extraveral in fiecare zi pana m am speriat ca as putea deveni dependenta.si am renuntat la ele.dupa ce luam pastile automat ma simteam mai bine.cand am renunta la ele stiam ca alta cale nu exista decat sa ma stapanesc pentru a mi reveni.luand pastile nu reusesti decat sa prelungesti starile acestea.ele vor reveni tu vei continua medicatia si nu vei ajunge nicaieri.ideea este renunta la ele si atunci te obligi singura sa ti revii..
  •  
    • 744 mesaje
    1 Nov 2006, 12:48
    0 0
    eu spun ca doar autosugestia te va ajuta.
  •  
    • 24 mesaje
    1 Nov 2006, 13:11
    1 0
    Multumesc de raspunsuri.Pastile nu mai iau decat niste picaturi din plante dar cand aud ca unii au de 10 -18 ani chestia asta si nu scapa de ea ma ingrozesc.OFFF sper sa reusesc si eu sa scap de tot cu ajutorul gandirii pozitive ca asta a mai ramas.......
  •  
    • 430 mesaje
    1 Nov 2006, 14:13
    0 0
    Nu te mai gandi la boala asta in primul rand si cand se intampla sa ai simptome nu te agita, gandeste-te repede ca va trece, e ceva trecator. Voita asta ajuta, ajuta-te singura!!! Gandeste pozitiv, cautai ocupatii care iti fac placere, fa ceva nou, tu esti stapana ta nu o boala mult optimism
  •  
    • 29 mesaje
    3 Nov 2006, 10:44
    0 0
    Ciao....si eu am suferit anul trecut de anxietate pe parcursul a vreo 3 luni bune...si eu am facut cateva sedinte la psiholog....mi-am dat eu mai multe raspunsuri decat el....nu am luat nici un fel de medicament....totul consta in a intelege bine cum,cand si de ce traiesti aceste stari...analizeaza-te,verifica,stai atenta la tine insuti si incearca sa te relaxezi.....eu iti recomand sa intri si pe acest site poate asa vei sti mult mai multe ca sa te poti ajuta singura. Iti urez mult succes http://soothe.ca/anxietate.htm#1
  •  
    • 364 mesaje
    3 Nov 2006, 14:43
    0 0
    La ce psiholog ati fost?
  •  
    • 24 mesaje
    3 Nov 2006, 15:36
    0 1
    La un psiholog bun.Mai merg si acum dar mai rar.Sper sa fie bine.
  •  
    • 24 mesaje
    3 Nov 2006, 15:40
    0 0
    Multumesc de raspuns.La tine si-a facut efiicienta ca ai actionat repede dupa 3 luni dar eu am stat asa 1 an fara psiholog.
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Nov 2006, 16:05
    0 0
    Eu am stat chiar aproape 2 ani..ajunsesem intr o stare f aiurea..in fiecare zi ma trezeam cu ganduri negre..imi venea sa plang tot timpul..aveam si multe proleme ce e drept.poate si tu ai ceva care te apasa.incearca sa rezolvi sau macar sa privesti lucrurile altfel..
  •  
    • 24 mesaje
    3 Nov 2006, 16:10
    0 0
    Pai ma apasa ideile astea nenorocite ca nu ma fac bine si nu ma simt destul de bine.In rest nu am probleme as zice abia m-am casatorit si e f bine.Asa probleme avem cu toti nu putem sa le evitam.Ma straduiesc si eu sa nu mai fiu asa emotiva sa pun tot la suflet.
  •  
    • 146 mesaje
    4 Nov 2006, 15:22
    0 0
    VReau sa stiu si eu la ce va referiti mai exact..in ce constau aceste stari..daca se aseamana cumva cu simptomele mele:eu de cand ma stiu am impresia ca sunt bolnava,tot timpul ma doare ceva...ma simt agitata,si traiesc cu frica de moarte.Mi-am facut analizele la sange:mi-au iesit f bine...dar nimeni nu poate sa-mi scoata din cap ca am ceva grav,,nu mai pot sa traiesc asa..ma paote ajuta cineva?
  •  
    • 24 mesaje
    4 Nov 2006, 16:18
    0 0
    buna aici e vorba de anxietate:ameteli,dureri de cap,lisa de aer,frici nejustificate etc.Nu stiu daca ai asa ceva sau suferi de ipohondrie adica axact ce zici ca simti dar de fapt nu e asa.Gandeste pozitiv nu ai nimic daca asa au zis toti........
  •  
    • 1308 mesaje
    4 Nov 2006, 17:34
    0 0
    eu sufar de singuratate, dar cand am cu cine iesi in oras si ma intalnesc cu oameni sunt mai vesela si mai optimista ca niciodata....
  •  
    • 146 mesaje
    4 Nov 2006, 17:51
    1 0
    Da nicoleta ,m-am mai documentat pe net,am facut si un test si cica sufar de ipohondrie care este o tulburare de anxietate,adik tot o forma de anxietate..cica tre sa merg la psiholog..
  •  
    • 399 mesaje
    4 Nov 2006, 22:54
    0 0
    sfatul meu e sa va duceti la un medic homeopat bun. Sotul meu avea atacuri de panica, si s-a vindecat cu homeopatie. La fel de important e sa invatati s depistati sursa care produce anxietatea. Cele doua, combinate, au efect sigur. Aveti incredere in ce va spun. e pe verificate, si nu doar cu sotul meu.
  •  
    • 599 mesaje
    5 Nov 2006, 11:32
    0 0
    si eu tot cu homeopate m-am vindecat de atacul de panica. si eu de acum 1 an sufeream de asa ceva, ma lua cu niste batai de inima si o frica teribila. du-te la un homeopat bun si sigur o sa simti diferenta.
  •  
    • 746 mesaje
    5 Nov 2006, 18:41
    2 0
    draga mea,m-am chinuit un an cu acest cosmar numit atac de panica si anxietate,eram plecata din tzara,starea mea era de nedescris.aici in stainatate m-au pus pur si simplu pe buline,pastile si devenisem efectiv o "planta",nu mai eram in stare de nimc,renuntzasem la servici,la casnicie,la tot.am hotarat sa merg in tzara sa-mi revin.am mers la psiholog 4 luni de 3 ori pe sapt,faptul ca reuseam sa ma "descarc"...si mai ales sa vorbesc si sa plang in romaneste m-a ajutat foarte mult.
    dar cel mai bine mi-a facut homeopatia.
    crede-ma sunt alt om.mi-am revenit in aprox. 9 luni de zile.
    mi-am revenit atat de bine ca am reusit sa ma intorc din nou aici,adica in strainatate,iar aici pot sa ajung doar cu avionul.(deci am zburat din nou),si mai ales singura.spun asta,nu pentru a ma lauda ca merg cu avinonul...ci ca sa vezi diferentza.in timpul starilor de panica si anxietate nu eram in stare nici macar sa ies din casa sa-mi cumpar ceva de mancare!!!mereu aveam senzatzia ca in secunda 2 mor...se intampla ceva foarte rau cu mine si tre' sa ajung imediat la urgentze,palpitatzii,ametzeli...agorafobie...
    am reusit sa ies din nou singura pe strada,mi-am reluat job-ul,pot sa zic ca sunt din nou eu,sunt libera!
    daca ai nevoie de mai multe informatzii sau pur si simplu vrei sa vorbim id-ul meu este:lollyta26.
    multa sanatate,putere si mai ales curaj!!!
  •  
    • 146 mesaje
    8 Nov 2006, 15:29
    0 0
    Scuzati-mi ignoranta dar nu stiu ce insm homeopatie si m-ar interesa