mamici de bebei?

•  
    • 339 mesaje
    31 Oct 2006, 14:22
    0 0
    acum cateva zile va spuneam despre delia ca a varsat toata ziua.
    am vb cu dr ei si a zis ca, tinand cont de faptul ca nu are febra, diaree, e voiasa in rest, probail ca e indigestie. si pt ca a fost weekend nu am facut analize. a fost ok, a mai vomat o data sau de doua ori de vineri pana azi, dar i-a scazut pofta de mancare. iar azi, n-a vrut sa pape nimic dimineata si la pranz a vomat ciorbica.facem analizele acum, dr zice ca poate fi giardia. voi v-ati confruntat cu asa ceva? azi-noapte nici nu prea a dormit, iar azi imi zicea ca o doare burtica. orice sfat e binevenit!
  •  
    • 242 mesaje
    31 Oct 2006, 14:32
    0 0
    Si daca papa ceva dulce vomita sau numai mancare ?
  •  
    • 339 mesaje
    31 Oct 2006, 14:34
    0 0
    nu i-am dat dulce decat azi cand a avut un musafir si au papapt putina ciocilata kinder.iar dupa ce a vomat ciorbica i-am dat 2 bucatele de chec...de ce?
    nu varsa nici fructe, bea apa, ceai si lapte.de fapt cere multe lichide, dar asa a baut intotdeaua.
  •  
    • 392 mesaje
    31 Oct 2006, 14:38
    0 0
    In general, copiii cand fac indigestie vomita si gata.
    Daca vomita de mai multe ori, deja este un semnal de alarma.
    Fii'mea cand se apuca de vomat nu prea ii trecea usor. Aveam o cunostinta, farmacista, care ii prepara o solutie pe baza de citrat de sodiu (avea reteta de la un medic pediatru). Facea minuni! De la prima lingura se oprea din vomat. Ii dadeam cate o lingura la 2-3 ore in prima zi si numai ceai, iar apoi treceam pe supe, branza, iaurt si incet ii reluam alimentatia normala.
    Multa sanatate!
  •  
    • 242 mesaje
    31 Oct 2006, 14:51
    0 0
    daca nu varsa dulce inseamna ca e posibil sa aibe giardia, de obicei la giardia le place dulcele. Sa-i faci analizele si daca nu iasa sa le repeti, pt ca de obicei iasa mai greu la analize. Nu te speria pt ca se trateaza, de aceia cred ca o si doare burtica.
  •  
    • 339 mesaje
    31 Oct 2006, 14:55
    0 0
    ce sa-i dau sa pape? mor de mila ei...
  •  
    • 3528 mesaje
    31 Oct 2006, 16:05
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 389 mesaje
    31 Oct 2006, 16:34
    0 0
    nu sunt medic, dar ma indoiesc sa fie jardia.
    eu in locul tau as lua copilul in brate si as merge la urgenta cu el( macar pt inca o opinie)
  •  
    • 339 mesaje
    31 Oct 2006, 17:28
    0 0
    Nici un dr. nu poate pune un diagnostic corect pana nu are analizele.
    intreb referitor la simptome daca cineva a trecut prin aceleasi stari.
  •  
    • 242 mesaje
    31 Oct 2006, 17:52
    0 0
    Incearca sa i dai sa pape ceva ce se digera usor, in nici un caz sa nu fie greu la stomac. O supa de legume sau taitei, ceaiuri, suc de fructe dar facut acasa in nici un caz din comert. Sa-i faci analizele cat mai repede.
  •  
    • 339 mesaje
    31 Oct 2006, 17:58
    0 0
    maine primim rezultatele.multumim pt incurajari.
  •  
    • 242 mesaje
    1 Nov 2006, 13:28
    0 0
    lalamama cum au iesit analizele? totul este ok? as vrea sa ne spui ca pe viitor sa in caz ca patim cu copii la fel sa avem habar ce ar putea fi. mersi
  •  
    • 339 mesaje
    1 Nov 2006, 13:50
    0 0
    maine dupa-amiaza stim sigur, le-am refacut!iar coprocultura abia luni e gata!azi a fost mai bine puiuta oricum , iar ieri dupa-amiaza a papat bine. la analize m-am intalnit cu mamici care spuneau ca si bbi lor au probl cu burtica, ba varsaturi, ba diaree in ultima perioada.