Ma trezesc incordata

•  
    • 24 mesaje
    31 Oct 2006, 13:39
    0 0
    De la un timp am o stare foarte neplacuta dimineata, parca as dormi cumva incordata sau stramba. Salteaua e una ortopedica, o am de 2 ani, am mai intors-o din cand in cand, iar al meu nu se plange. Are cineva idee despree ce poate fi vorba?
  •  
    • 242 mesaje
    31 Oct 2006, 14:30
    0 0
    Eu zic ca stresul e de vina, la fel patesc si eu cand trec printr o perioada stresanta. Bea ceai de sunatoare sau tei seara calmeaza nervii, si niste vitamine, mai ales ca vine iarna.
  •  
    • 29 mesaje
    31 Oct 2006, 17:50
    0 0
    Si eu cred ca e din cauza stress-ului. Dar nici asta nu este o chestie atat de grava.....oricat de stresata ai fi ...incearca inainte de culcare sa bei un ceai de relaxare,sa asculti cateva minute o musica buna,sa-ti faci un dus sau o baie calduta aromata,sa dormi intr-o camera proaspat aerisita...Odata ajunsa in pat ,incearca sa-ti relaxesi toti muschii corpului,eliminind totodata din minte orice idee neplacuta,calcul,verificare,amintire de peste zi....imagineaza-ti un lucru,loc,situatie care-ti face placere si iti creeaza siguranta....si in cele din urma ....un sfat strict personal,neprofesional ,eu am reusit sa am un somn odihnitor cu cate o pastila de Melatonina...nu are efecte secundare,nu este un produs farmaceutic si nu creaza dependenta.Pentru linistea ta intra pe ceva site si citeste despre aceste pastile. Te pup si Sanatate!!!
  •  
    • 242 mesaje
    31 Oct 2006, 17:55
    0 0
    phoebe 22 de unde ai luat tabletele de melatonina?
  •  
    • 29 mesaje
    31 Oct 2006, 22:51
    0 0
    De fapt eu traiesc in Italia si aici le gasesc in Erboristerie,banuiesc ca acasa ai sa le gasesti in farmaciile naturiste sau ....stiu eu...incearca in farmaciile normale...plafar....? Iti recomand si tie sa citesti pe net informatiile despre Melatonina. Eu stiu doar ca lafiecare schimbare de fus orar,cand schimb locatia,cand sunt nelinistita,incordata...nervoasa,preocupata...iau cate o pastila si in 10/15 minute cad intr-un somn profund,linistitor si ma trezesc perfect odihnita si cu o stare de spirit foarte buna!!! Eu va urez succes in gasirea Melatoninei si a linistii voastre!!! Dar sti cum se spune:medicul cel mai bun se afla in fiecare din noi,numai vointa si capacitatea noastra de regenerare poate sa ne vindece cel mai repede si cel mai putin neplacut!
  •  
    • 248 mesaje
    1 Nov 2006, 10:18
    0 0
    Incearca sa iei si niste pastile de Calciu+D3 si Magneziu+B6, dar nu in acelasi timp, ci o perioada calciu, apoi magneziu, mie asa mi-a zis dr. de familie. Lipsa de calciu si magneziu mai poate duce la incordarea muschilor, dar si la neliniste.
  •  
    • 24 mesaje
    7 Nov 2006, 13:30
    0 0
    Multumesc. Cat ar trebui sa fie perioadele? Cu pauza intre ele sau fara?