un subiect delicat
-
7 Iul 2003, 16:380 0Dragi Eve, ma bucur nespus ca am descoperit lumea voastra. As vrea sa va intreb ceva delicat: am facut dragoste cu sotul meu in a treia zi de menstruatie (nu aveam nimic de o jumatate de zi), apoi am avut din nou sangerare. A fost o ratacire, de fapt "un cadou" de ziua lui. Se poate intampla ceva din punct de vedere medical, dauneaza sau pot avea probleme? Multumesc anticipat
-
9 Iul 2003, 00:50Nu ai de ce sa-ti faci griji, evisto!
Pentru mine nici celelalte zile ale perioadei de menstruatie nu au avut vreo urmare cand mi-am dorit sa fac dregoste!(Test efectuat pe o perioada de 5 ani aproximativ.) -
14 Iul 2003, 13:41sunt convinsa ca si cu contact si fara, sangerarea tot o aveai! fii linistita, majoritatea avem contact in timpul menstruatiei....
-
1 Aug 2003, 11:19cum aveti contacte sexuale in perioada menstruatiei ? eu ma simt ca naiba atunci si nu am chef de nimic ... si chiar daca mi-ar veni cheful nu stiu cum as face ...
-
19 Aug 2003, 13:04Ne e nici o problema.Daca ti-a facut placere sa-ti fie de bine.Nu este interzis sa faci dragoste in timpul ciclului, cu o singura conditie-sa fie placere si nu durere.