dentist bun in buc.

•  
    • 886 mesaje
    29 Oct 2006, 22:28
    0 0
    buna! ma intereseaza sa gasesc un dentist bun in bucuresti..am avut cateva experiente neplacute cu unii dentisti, dar pentru a-mi termina o lucrare, trebuie sa mai merg sa ma vada unul..nu conteaza zona, ma duc oriunde, dar sa fie profesionist si sa isi cunoasca bine meseria. va rog, daca stiti, sa imi spuneti si mie cateva adrese. va multumesc anticipat.
  •  
    • 171 mesaje
    30 Oct 2006, 09:57
    0 0
    Buna
    eu am fost foarte multumita de Dr Soare, pe Sos Stefan cel Mare nr 36, vis a vis de Circ, preturile sunt bunicele, nu as zice mici ar nici exagerate,adica am platit pe o extractie de masea de minte 80Ron si te bibileste bine, 2112537/2111804
    Sper sa scapi usor
  •  
    • 533 mesaje
    30 Oct 2006, 10:05
    0 0
    Sector 4 iti convine?
  •  
    • 63 mesaje
    30 Oct 2006, 12:03
    0 0
    Buna,eu nu mai locuiesc de cateva luni in Bucuresti,dar un stomatolog ca cel pe care l-am avut acolo,nu stiu daca mai intalnesc undeva...E un baiat tanar,pe la vreo 30 de ani,dar lucreaza foarte bine,au aparatura moderna si chiar acorda multa atentie detaliilor.Mie mi-a scos o masea de minte cu 5 radacini dispuse care incotro fara incizie si alte rupturi.Nu s-a lasat baiatul...Apoi o masea mi-a reconstruit-o in 1 h,dupa care am putut manca linistita...Il cheama SANDU ROBERT si are cabinetul pr str Aurel Vlaicu nr 158,sect 2 tel 2101067,la iesire de metrou Stefan cel Mare vis-a-vis de Stadionul Dinamo.E la strada,il vei gasi usor.Du-te cu mare incredere!