RINITA
-
0 0AM RINITA SI AM INTELES CA NU SE VINDECA DECAT CHIRURGICAL A TRATA-O CINEVA ALTFEL?
-
intr-adevar se trateaz la alergolog, eu am avut si rinita alergica si conjunctivita alergica si astm alergic, mai ma umplu si de bube pe corp si mai sunt alergica si la detergenti. Daca ai si tu si alte simptome de alergie (si stranuti, du-te la alergolog, eu am luat tratament ani de zile si in sfarsit nu mai am probleme, dar ti-am zis, la mine erau mai multe amestecate. Daca ti se infunda nasul la aburi, in special la umezeala, este clar. Trebuie sa vezi daca e de tip alergic sau ai alta problema. Sunt spray-uri nazale care dau rezultate foarte bune.
-
Buna seara.
Si eu am probleme cu rinita, de cativa ani.
Acum cateva zile mi-am cumparat de la magazinul naturist un aparat foarte bun ptr persoanele care au probleme respiratorii - "SALIN, Aparat de purificare al aerului"(este avizat de Min. Sanatatii). Il folosesc doar de 3 zile, dar deja vad efecte pozitive... E putin scump(890mii vechi), dar tine(ar trebui sa tina)6 luni, dupa care trebuie sa cumpar rezerva(aprox 200mii vechi).
Am vazut ca este bun, are efect, si m-am gandit sa va spun si voua, poate va ajuta.
Va doresc multa sanatate!
Noapte buna. -
Cum functioneaza aparatul asta? Eu am sinuzita si deja mi-au spus 3 ORL-isti ca trebuie sa ma operez de deviatie de sept, asta vara eram hotarata sa o fac dar mi-am schimbat serviciul si a trebuit sa aman iar acum nu prea am timp, nu-mi permit un concediu medical... Ma gandesc ca poate m-ar ajuta sa respir mai usor Salin-ul!
-
Buna.
Pe mine ma ajuta "Salin", respir mai bine, dorm mai linistita...e bun.
Nu e complicat, are instructiuni de folosire, in cutie. Eu, noaptea cand ma duc la culcare, il pun in priza pana dimineata. Face putin zgomot...dar nu deranjeaza.
Si mie tot imi spune medicul sa ma operez ptr deviatia de sept...dar nu am curaj.
Multa sanatate!