gemeni si gemenute
-
27 Oct 2006, 22:270 0fetelor..in primul rand va salut...ce ziceti de sarcina de gemeni?are dintre voi careva experienta sa imi spuna si mie..ca eu sunt incepatoare si sunt pe dinafara..cu unu mai merge dar doi dintr-o data...peste citeva luni o sa-i am dar vreau sa stiu de acuma..asa ca va astept cu un sfat oricit de mic ar fi el..stiu ca e greu dar sa faci fata la doi ..e chiar ciudat...v-am pup fetelor si astept sa raspundeti...
-
27 Oct 2006, 23:30Ce frumos sa ai gemeni! N-am nici un sfat, dar mi-as dori sa fiu in locul tau!
Felicitari, cred ca esti tare fericita! -
28 Oct 2006, 13:58Felicitari, Riona !!! Noi suntem doua perechi de gemeni, la o diferenta de 7 ani: baiat si fata, baiat si fata ! Copilaria a fost superba si viata e, in continuare, minunata !!! Noi, cei mari, avem acum 46 de ani, iar "cei mici",39. Mamei nu i-a fost usor, fiind si mama de gemeni si profesoara, dar multumeste in fiecare zi pt.ca ne are. Doamne ajuta!!!
-
28 Oct 2006, 20:26mersi..oau..cred ca a fost super..da e super sunt fericita dar din pacate sunt oameni care incearca sa ma convinga sa fac avort pe motiv ca nu m-as descurca cu doi gemeni...au dreptate sunt singura dar asta nu inseamna ca nu ma voi descurca..imi doresc bebelinele astea pentru ca din momentul in care am aflat ca sunt gemeni/gemene...ma simt implinita...de ce sunt oamenii asa rai..?ma gandesc ca uneori nu mai exista respect pentru viata...nu in fiecare zi sau la fiecare sarcina iti spune medicul ca o sa ai gemeni..va pup..si mai astept sfaturi....de la voi!
-
28 Nov 2006, 14:46Buna riona,te felicit ptr aceasta mare realizare a ta,iti urez multa bafta si sa te consideri o fericita.Eu i mi doresc f mult un bebe dar se cam lasa asteptat,am ceva probleme.I-mi plac f f f f mult gemenii si mi as dori si eu sa am,dar.....ce o vrea D-zeu.....TE PUP...
-
28 Nov 2006, 15:06riona felicitari!in aceeasi zi cu mine pe 26.09 a nascut o tipa gemeni (fetita si baiat, in ordinea asta) si ma gandeam cat am stat in spital ce norocoasa este!
sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de prichindei!