Fetele cu rhodiolin-ul!

•  
    • 354 mesaje
    27 Oct 2006, 00:12
    3 1
    Pentru cele care s-au apucat de luat rhodiolin.Cum e?simtiti vreo imbunatatire?
  •  
    • 1095 mesaje
    27 Oct 2006, 09:28
    2 5
    Eu m-am apucat,dar dupa vreo doua zile mi s-a facut rau.Nu stiu daca de la rhodiolin,dar n-am mai avut curajul sa reiau tratamentul.
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Oct 2006, 14:48
    3 3
    eu am luat si continui sa iau, pentru ca ma simt mai bine. chiar ieri am comandat a doua serie de rhodiolin+newlife.
    in mod categoric fac mai bine fata stresului, dorm muuuult mai bine (si visez frumos ) si am o capacitate intelectuala marita.
    efecte se vad si in ceea ce priveste parul si pielea - probabil de la vitamine. si nu m-am ingrasat nici macar un gram!

tracy, eu una nu cred ca de la rhodiolin ti-a fost rau, cu siguranta a fost alta cauza. citeste pe net despre rhodiolin, ca sa te convingi.
  •  
    • 91 mesaje
    27 Oct 2006, 16:11
    1 1
    sorry ca intreb pt ce este acest medicament?
  •  
    • 354 mesaje
    27 Oct 2006, 18:13
    1 2
    gasesti aici toate informatiile legate de rhodiolin,e bun la toate

http://www.pravaliata.ro/rhodiolin120.htm

Multumesc fetele pentru raspuns.
  •  
    • 827 mesaje
    28 Oct 2006, 12:11
    2 1
    donna ma bucur mult ca ai rezultate. eu inca nu pot sa ma pronunt. cert e ca migrene nu am mai avut de multisor insa cefalee da. poate in timp voi avea rezultatele dorite. nici eu nu cred ca de la rhodiolin ti-a fost rau, poate e doar o concidenta. rau nu are cum sa-ti faca.
  •  
    • 9835 mesaje
    28 Oct 2006, 13:06
    1 3
    alessia, in adolescenta am suferit si eu de crize de cefalee oribile. dupa ce am fost pe la multi medici, unul dintre ei mi-a recomdandat o cura de vitamina B6, care mi-a luat boala cu mana. dupa aceea, cand durerile de cap reapareau, stiam clar ca mi s-a produs inca o carenta de B6 si faceam iarasi cate o cura.

de fapt, majoritatea bolilor mele (dureri de cap, probleme dermatologice, litiaza renala, probleme digestive) au avut si inca au ca sursa carenta de vitamina B6.

poti sa o iei fara grija ca te ingrasi (singura vitamina din complexul B asupra careia planeaza banuiala ca ar mari pofta de mancare este B12, dar cred ca asta numai din cauza ca B12 trateaza anemia).

ia uite aici:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B6
  •  
    • 91 mesaje
    28 Oct 2006, 16:42
    1 2
    donna-imobile sa stii ca si eu am de la un timp dureri de cap cam dese zic eu, si sunt sigura ca am o carenta de vitamine mai ales ca ma enervez din orice in unele zile. Ce vreau sa te intreb am vazut in farmaci si varianta romaneasca la mgb6 si cea straina. Tu de care ai luat si daca poti sa mi spui si firma care le produce sa stiu ce sa cer la farmacie. mersi
  •  
    • 9835 mesaje
    28 Oct 2006, 21:19
    0 1
    dinamita, pentru ca eu am magnezemia usor crescuta, evit sa iau magneziu - asa ca in ultimii ani am luat "B complex + vitamina C cu aroma de fructe" produs de wallmark. iar acum iau newlife (recomandat de aceeasi eva care ne-a spus despre rhodiolin), un complex de vitamine care este de fapt pentru femei insarcinate si care contine multe B-uri, magneziu, calciu si alte vitamine+minerale importante. cauta pe www.pravaliata.ro pentru detalii. vei gasi si multe alte produse calivita, toate la preturi foarte bune comparativ cu alte surse sau chiar farmaciile.

chiar daca stau bine cu magneziul, si eu ma enervez mai mult in anumite zile (in perioada de ovulatie sau cand sunt foarte stresata la serviciu). in fond, nervii sunt nervi, iar hormonii, hormoni.

oricum, cica lantul metabolic este urmatorul: daca ai suficient B6 --> ai magneziu --> ai calciu. deci, daca iei B6 si urmaresti sa ai o alimentatie cat mai completa, ai sanse sa le rezolvi cam pe toate.
  •  
    • 153 mesaje
    28 Oct 2006, 22:27
    0 0
    evelor, ma bucur nespus de mult ca m-ati ascultat si chiar unele dintre voi va simtiti mai bine! La inceput ati fost cam reticente - si eu am fost ca am ajuns la un moment dat sa nu mai cred in nimic, atat de multe am incercat - dar ma bucur ca am putu ajuta! Va rog sa ma tineti la curent cu performantele voastre! Pupici si sanatate multa
  •  
    • 9835 mesaje
    28 Oct 2006, 23:03
    0 2
    nikol

sa mai revii cu incurajari, ca tare bine-mi fac

multam mult!!!
  •  
    • 686 mesaje
    28 Oct 2006, 23:22
    0 3
    Si eu trebuie sa iau ceva vitamine ca stau f prost. Donna are ceva daca iau newlife si nu sunt insarcinata?, poate suna stupid intrebarea dar sa fiu linistita.
  •  
    • 827 mesaje
    30 Oct 2006, 08:26
    0 2
    donna, am luat magne/B6, insa in momentul in care am incetat au reaparut. insa tot raul spre bine acum, fac un tratament preventiv cu propranorol si s-au mai rarit. merg inainte cu rhodiolinul si am sperante ca va fi mai bine. oricum din punct de vedere al anxietatii, ma simt mai bine.
  •  
    • 1620 mesaje
    16 Nov 2006, 10:12
    0 2
    Beeeei! E bun Rhodiolinu!
  •  
    • 2 mesaje
    18 Aug 2010, 02:11
    1 1
    Cu siguranta nu ti-a fost rau de la Rhodiolin. Eu am folosit si este foarte bun produsul. Produsul este deja cunoscut de multe persoane. Eu a cumparat pe site-ul
    www.calivitavelcu.ro
  •  
    • 2 mesaje
    18 Aug 2010, 02:15
    0 2
    Nu are rost sa iei new life daca nu esti insarcinata. Eu iti recomand Vital Woman care este un complex de vitamine si minerale special pentru femei. Poti cumpara de aici: http://www.calivitavelcu.ro/vital-woman.html
  •  
    • 49 mesaje
    21 Aug 2010, 11:21
    1 1
    Am auzit ca 5HTP de la secom ar fi mai bun deact rhodiolin.....stie cineva?
  •  
    • 189 mesaje
    22 Aug 2010, 09:15
    2 1
    Rhodiolin este f bun , si eu iau in prezent si ma simt mult mai bine. Am fost la un test SCIO de bio rezonanta si acolo mi-a recomandat d-na dr. Valoarea stresului era la maxim, aveam atunci o perioada mai grea. Mie mi-a folosit si de accea va recomand si voua. Cred ca inainte de psihiatru ar trebui sa incercam tratamentul naturist, cum este Rhodiolinul. Aveti incredere in voi si capul sus.
  •  
    • 2 mesaje
    4 Dec 2010, 23:28
    2 3
    Rhodiolin am luat si eu pentru a diminua stresul de pe http://www.suplimente-naturiste.com
    Il recomand cu incredere!
  •  
    • 7 mesaje
    14 Ian 2011, 08:47
    2 8

Ca toate medicamentele si acesta are anumite atentionari de care trebuie tinut cont.

Atentionarile si indicatiile terapeutice le puteti gasi pe http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/rhodiolin.html