spondiloza cervicala
-
26 Oct 2006, 16:480 0tata sufera de afectiunea asta si are niste dureri insuportabile.Ce stiti ca se poate face?
-
26 Oct 2006, 17:31se poate ajuta f mult prin metode naturale, fitoterapie si biorezonanta. Din ce localitate este tata?Cauta-ma pe locweb@flash.ro. pt mai multe detalii.
-
26 Oct 2006, 18:17tratament cu antibiotice,antiinflamatorii -recomandate de medic in functie de radiografie-, balneofizoterapie-dar cel mai important impachetari cu namol si gimnastica medicala.fara gimnastica totul devine mai ...sever.
-
27 Oct 2006, 09:06si eu ma confrunt cu problema asta

am facut radiografie si a reiesit ca am spondiloza cervicala si vertebra suplimentara (nu ma intrebati ce inseamna, oi fi avand una in plus
)
medicul mi-a recomandat fizioterapie si gimnastica medicala....
fizioterapie am facut, m-am simtit bine o perioada si acum iar am dureri.
ideea e ca afectiunea asta imi da tot felul de stari aiurea : imi amorteste mana stanga, ceafa e intepenita, dureri de cap...etc.
din pacate nu are remediu, doar iti amelioreaza durerile si o ia de la capat ...si tot asa
-
27 Oct 2006, 11:23Vindecare nu exista la spondiloza, exista ameliorare, stagnare....daca nu faci nimic sa o opresti din evolutie in timp (ani de zile) ajungi al hernie de disc cervicala care se opereaza. Si eu am spondiloza cervicala, am facut fizioterapie care nu m-a ajutat. Ma mai dau cu unguente naturiste, mai iau vitamine in special pentru oase si merg la sala (fara sa exagerez cu greutatile) miscarea ma face sa ma simt mai bine.