help!! ulcer la ochi1
-
0 0vai fetelor, ma doare ochiul drept cand clipesc si vad ca imi iese un ulcer la marginea genelor, sub ochi!ce sa ii fac?!!! in afara de remediul acela de la bunica cu coada lingurii de lemn incalzita si pusa acolo, nu stiu altceva!help!!!(si are legatura si cu faptul ca ma doare capul pe partea dreapat, si urechea si dintele un pic?)
-
ok, intai trebuie sa ma scuz ptr greselile din primul mesaj, disperarea si tastatura proasta sunt de vina (for one, e ulcior nu ulcer, for God's sake!);
vroiam sa va impartasesc experienta mea, si anume ca leacul 'bunicii' chiar a functionat! cum am ajuns acasa m-am dat intr-o ora cam de 15-20 ori, si am simtit apoi o imbunatatire considerabila, nu ma mai durea ochiul cand clipeam si il simteam mai putin ciudat, ramasese doar un usor disconfort la clipire; apoi am obtinut si unguent cu kanamicina de la farmacie si l-am aplicat de cateva ori pana la culcare, dar nu am simtit nici un efect; mai pe seara cand am simtit un picutz ca parca iar vrea sa o faca pe nebunul ulciorul, am aplicat iar coada calda de lingura; ieri dimineata am fost la doctoritza; a fost surprinsa sa afle cum m-am doftoricit, dar a zis ca e clar ca unguentul nu are efect si sa renunt la el, si mi-a dat niste Doxiciclina; asta nu se ia decat cu reteta, deci daca patiti ca mine dati cu lingura si mergeti la doctor(trebuie mers ptr ca ulciorul este semn de infectie, si nu curentul cauzeaza ci grabeste procesul, deci trebuie tratament)
multa sanatate! -
Leacul bunicii este bun, dar nu suficient .caldura locala aplicata cu acea lingura de lemn, aduce "ulciorul" in asa numita faza de abcedare.adica colectioneaza din toata pleoapa infectia, intr-un singur loc,unde abcesul se va sparge.
Doxicilina administrata per os impiedica dezvoltarea bacteriei-de regula sresponsabil este stafilococul.