DA sau BA

•  
    • 49 mesaje
    24 Oct 2006, 08:55
    0 0
    Fetele am si eu o neintelegere. Aseara am facut un test de sarcina "doctor sigur" si ce a aparut... prima linie de sus violet inchis si cea de jos rozalie. Cum e acum? este bebe sau nu? Voi ati patit asa?
  •  
    • 635 mesaje
    24 Oct 2006, 09:49
    0 0
    Eu zic bb; oricat de deschisa la culoare ar fi liniutza, e pozitiv (doar la testele de ovulatie trebe sa fie lafel de inchisa la culoare ca si banda de test). Sper ca asta vroiai sa auzi.
  •  
    • 49 mesaje
    24 Oct 2006, 10:55
    0 0
    Poi iti dai seama ca asta am vrut sa aud, ma chinui din iunie, am trudit pt asta sa stii .
    Oricum o sa il mai fac inca odata testul.
    Sunt asa de racita si nu stiu, oare sa iau ceva pastile, abia suflu, tusesc, imi curg lacrimile, nasu... cred ca mai bine e cu ceai fierbinte, ce zici sau ce ziceti cele care ati fost in situatie.
  •  
    • 259 mesaje
    24 Oct 2006, 11:26
    0 0
    daca este bb,FELICITARI!!!
    cat despre raceala, trateaz-o cu ceai si cu multa,multa lamaie.eu asa am procedat.
    sa nu faci bai fierbintzi la picioare!
  •  
    • 1013 mesaje
    24 Oct 2006, 11:47
    0 0
    daca e bebe,felicitari!!sa nu iei niciun fel de aspirina,paracetamol sau alte pastile pana nu te asiguri ca e sau nu bebe.ceaiuri multe si la medic ,sa te convingi 100%.sa auzim de bine
  •  
    • 283 mesaje
    24 Oct 2006, 11:48
    0 0
    In primul trimestru de sarcina stiu ca trebuie evitat orice medicament dar singurul care te poate sfatui corect e medicul.Si eu am fost f racita in timpul sarcinii am tot incercat cu tratamente naturiste dar nu mi-a trecut si pana la urma a trebuit sa recurg si la antibiotice(dar la rec medic si in al-2-lea trim de sarcina).Cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog pt a stabili daca esti sau nu insarcinata si apoi la med de familie.Sanatate si un bebe cat mai curand!
  •  
    • 49 mesaje
    30 Oct 2006, 11:56
    0 0
    Fetelor, ma dor sanii, greata matinala si seara, e clar este bebeeeee))))), Despre raceala... a trecut cu ceai de tei si cimbrisor cu lamaie.
    Va pup pe toate si multa sanatate }}}{{{
  •  
    • 63 mesaje
    30 Oct 2006, 12:27
    0 0
    Daca e bebe,bravoooo,felicitari,mai ales ca ai zis ca-l asteptai de nu stiu cand!Nu uita de Acid Folic si vitamine(Materna,Prenatal sau Elevit)intreaba-ti madicul ce-ti recomanda.Materna e vreo 50-60 de mii,Prenatalul 120 de mii si Elevitul(cel mai bun de altfel) 375 de mii si-ti reduce si din starile de voma.Si suplimentul de fier(tardyferon),numai ca sa te astepti la constipatii...