un sfat va rog

•  
    • 6 mesaje
    23 Oct 2006, 15:16
    0 0
    De ceva timp ma confrunt cu o problema neplacuta. Am secretii vaginale cu consistenta si aspect normal, singurul simptom fiind un miros usor acru, mai puternic dupa contactul sexual. Am luat Colposeptine 9 ovule, dar fara prea mari efecte. V-as ruga daca ati putea sa-mi dati un sfat. Va multumesc anticipat.
  •  
    • 551 mesaje
    23 Oct 2006, 15:36
    0 0
    Am avut si eu asa ceva,am icercat cu de toate,dar o femeie in varsta m-a sfatuit sa-mi fac spalari cu ceai de sunatoare,si sa stau cu c.... 10-20min in acel ceai,tr 2-3bai pe zi,apa sa fie cat suporti tu de calda ca intre timp se mai raceste,intr-o saptamana a trecut,dar recomandat este 10zile,merita sa incerci,sper sa aiba acelasi efect ca la mine,mult succes si insanatosire grabnica(e leac babesc dar rau nu are ce sa-ti faca)sper sa auzim de bine
  •  
    • 1711 mesaje
    23 Oct 2006, 16:30
    0 0
    auzi, decat sa stai cu poponetul in ceaiuri, numai bine faci un drum la ginecologul tau? doar asa, pentru o parere mai avizata?!
  •  
    • 20 mesaje
    23 Oct 2006, 16:35
    0 0
    am si eu o prietena care se confrunta cu aceeasi problema...a fost la medicul ginecolog si i-a spus ca este o infectie si i-a dat o crema....eu zic sa mergi si tu la un medic
  •  
    • 171 mesaje
    23 Oct 2006, 23:38
    0 0
    Buna
    spalaturile vaginale sunt bune, dar dute si fati o analiza de secretie vaginala, nu amana ca poate fi o infectie care se poate trata mai bine daca o iei din pripa.