ciclu neregulat

•  
    • 47 mesaje
    22 Oct 2006, 11:02
    0 0
    Nu stiu daca e vorba de o raceala dar la inceputul luni mi-a venit ciclu mi-a trecut si la 10 zile mi-a venit iar la inceput fff inchis spre negru iar acum e fff deschis si imi curge foarte mult am fost la ginecolog si mi-a dat niste fiole sa le beau dar degeaba iar saptamana trecuta la un eco mi-a iesit uterul marit aveti idee ce poate fi?
  •  
    • 7 mesaje
    24 Oct 2006, 09:18
    0 0
    Iti pot recomanda un ginecolog bun in bucuresti daca vrei asta e singura solutie sa faci un alt control.
  •  
    • 8403 mesaje
    24 Oct 2006, 09:32
    0 0
    ar fi bine sa faci niste ergomet intramuscular, sau niste vitamina K(fitomenadion).ia obligatoriu si niste Ca lactic sau Clorocalcin, iar apoi Fevizit pentru a trata anemia -fie ea si temporara care a aparut cu siguranta la tine..

si pentru ca am impresia ca este vorba de o anexita, ar fi bine sa mergi la un control la medic-incearca sa eviti enticonceptionalelel pe care ti le va recomanda cu siguranta.teoretic, ar trebui sa iti dea un antibiotic.

apoi, mai vorbim

Sanatate multa!
  •  
    • 47 mesaje
    24 Oct 2006, 12:08
    0 0
    Am luat 5zile ergomet dar mi-a zis sa le beau si degaba acum mi-a dat orgametril o fi bun?