regenon
-
20 Oct 2006, 18:550 0buna,sunt noua pe acest site si am o mare nelamurire.m-i s-a spus ca am hipotiroida si am de luat vreo 180 de regenon .voua vi se pare normal?cine a mai folosit asa ceva,poate sa ma lamureasca?pot slabi cu ele?sunt periculoase ?dupa prospect sunt cam letale!!!!!!!!!!!!!!astept urgent raspuns.pupici
-
20 Oct 2006, 19:03letale nu sunt dar nici prea bune.
dar daca medicul ti le-a recomandat pt a slabi eu zic sa le iei.dar mare atentie dupa ce vei slabi,pt ca sigur vei slabi,sa nu te ingrasi.administrate de mai multe ori creeaza dependenta. -
20 Oct 2006, 19:40cauta pe forum la diete, s-a vb mult de regenon.
sunt bune in sensul ca slabesc fff mult si repede(dar pui si la loc rapid daca nu esti atenta). e bine sa le iei doar daca iti zice medicul...ai vazut ca au multe contraindicatii..sunt un fel de drog si dau dependenta.
si eu am luat de capul meu, am slabit, dar ma simteam rau... anxietati, stari de panica, crede-ma ca iti dau viata peste cap.
dar daca zice doctorul....asta e altceva -
31 Aug 2013, 13:44Eu am luat regenon 3 luni am slabit 22 de kg. Am facut ros de el de la acest mail relaticlienti@yahoo.com / Recomand Eu am facut tratament cu Regenon anul trecut si nu am mai pus nimic pe mine. Am 29 de ani 1,68 si 49 de kg... Si ma mentin , mananc moderat. Mentionez ca am luat 2 pastile pe zi . O pastila la ora 10 dim si una luam la ora 16:30 dupa masa.... Dormeam foarte bine si nu am avut nici un fel de probleme cu nervi sau mai stiu eu ce mentioneaza alte persoane despre acest medicament.... Daca se ia cu cap chiar da rezultate.... Si inca bune...