URGENT !!!

•  
    • 23 mesaje
    20 Oct 2006, 17:30
    0 0
    fetelor am dat de belea! am facut-o rau de tot! mi-e o frica de mor! hai sa va povestesc ce-am patit. eu iau anticonceptionale marvelon de 2ani. luna asta nu stiu cum naiba am facut si n-am luat o pastila. a 18-a sau a 19. am observat abia in dimineata cat trebuia sa o iau pe ultima. fara sa-mi dau seama am luat-o imediat. problema e ca eu locuiesc cu prietenul meu si am avut contact sexual toate zilele astea. intrebarea mea este daca pot sa raman gravida? va rog mult spuneti-mi ce parere aveti
  •  
    • 1562 mesaje
    20 Oct 2006, 17:58
    0 0
    mie mi s-a intamplat sa mai uit...chiar si 2 pastile...si nu mi s-a intamplat nimic...
    stiu ca daca nu iei o pastila la ora fixa, o poti lua in urmatoarele 12 ore.
    tu le-ai luat pe ultimele doua impreuna?
  •  
    • 23 mesaje
    26 Oct 2006, 11:06
    0 0
    nu le-am luat pe amandoua odata. am uitat intr-o seara sa o iau si nu mi-am dat seama. am continuat folia si cand mai aveam doua pastile mi-am dat seama k am gresit. era ultima zi si ultima pastila si eu mai aveam 2! am intrat in panica si am luat-o imediat. asta se intampla dimineata. si seara am luat-o pe ultima
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Oct 2006, 12:10
    0 0
    gabitza159, daca in cele 12 ore de la contactul sexual nu ai luat pilula, continua folia, dar fara sa mai iei pilula care trebuia, ci in continuare.
    pt. ca fiecare pilula are alt concentrat de hormoni.
    si...nu cred ca ramai gravida. cel putin mie mi s-a intamplat sa uit sa iau pilula care trebuia, si trecusera mai mult de 12 ore, dar am continuat cu urmatoarea, fara nici o problema. nu am ramas gravida.