menstre rebele...!!!

•  
    • 247 mesaje
    20 Oct 2006, 10:03
    0 0
    Buna,Evelor!Va provoc la un subiect mereu actualroblemele de menstra.Cum va simtiti voi in perioada aceea?Aveti probleme,dureri???Eu crap in bucati,bucatele,am migrene teribile si nu mai stiu ce sa fac.Ginecologul meu a incercat toate tratamentele posibile.Cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca asa o voi duce mereu...As incerca si un tratament naturist.Voi cum va dregeti???
  •  
    • 1447 mesaje
    20 Oct 2006, 10:11
    0 0
    eu am dureri de cap inainte de menstra, sunt irascibila, nu-mi gasesc locul si uneori am caderi de calciu(mai ales vara).
    de facut nu am ce face, iau calciu si magneziu, incerc sa ma linistesc si cam atat.
  •  
    • 118 mesaje
    20 Oct 2006, 14:04
    0 0
    Eu sunt o fericita. Nu stiu ce e durerea de burta cand sunt la menstruatie, dar am auzit ca nurofen pentru dureri menstruale face minuni...Ati incercat? Singura mea problema este ca imi intarzie de la luna la luna cam cu 4 zile.
  •  
    • 1562 mesaje
    20 Oct 2006, 15:37
    0 0
    niciodata nu am simtit dureri!!!
    poate putin- putin ,in adolescenta, cand nu luam anticonceptionale. dar in rest, sunt bine merci...n-am treaba.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    20 Oct 2006, 16:02
    0 0
    Incercati tinctura din mladite de zmeur.E foarte buna ptr probleme de menstra