Ameteli.., amortirea mainilor
-
19 Oct 2006, 14:150 0Fetelor, ce poate insemna intepaturi in inima, cu amorteli ale bratului stang si ale picioarelor? si ameteli...
-
19 Oct 2006, 14:19S-ar putea sa ai spasmofilie, dar e mai bine sa mergi la un medic ca sa stii sigur care e problema.
Iti doresc multa sanatate! -
19 Oct 2006, 14:36La ultimele analize calciul total mi-a iesit 9.2, iar calciul ionic 4.20. Am spasmofilie la valorile astea?
-
19 Oct 2006, 15:06Imi pare rau, dar nu ma pricep.
Stiu ca aceste "simptome" le au persoanele cu spasmofilie...
Eu le am cand ma enervez foarte tare..
(si eu am s.)
Du-te la medicul de familie, e mult mai sigur.
Iti doresc multa sanatate!! -
19 Oct 2006, 15:45tensiunea ti-ai luat-o?Fierul?
pare si o lipsa acuta de potasiu...daca ai facut cumva si potasiul..scrie te rog valorile aici... -
19 Oct 2006, 16:42valorile calciului sunt bune...s-ar putea sa ai o anemie, deci sa ai lipsa de fier sau poate magneziu.
-
20 Oct 2006, 00:07Buna,
Aceleasi probleme le-am avut dupa ce am venit de la mare, oboseala , din cauza condusului pe caldura , dupa doua zile am fost la spital imi amorteau mainile,picioarele, fata si buzele.Mai aveam la activ cateva caderi de calciu , ameteli dar calcemia era la limitele normale, am fost la un doctor homeopat, si ma simt mult mai bine, mai faceam si atacuri de panica. Incearca cu homeopatia. Mult succes si rabdare ( fara nervisori)