Probleme cu fierea...
-
0 0Buna dimineata.
Din pacate, de cateva zile, am probleme cu fierea, dar nu vreau sa merg la medic, sunt satula de medici pana peste cap.
Daca ati avut si voi aceasta problema va rog frumos sa-mi spuneti si mie cu ce v-ati tratat, ce ati putut sa mancati fara sa vi se faca rau...
Va multumsec si va pup. -
Si eu am de cativa ani probleme cu fierea si abia acum am fost la medic. Din pacate nu ai altenativa. Trebuie sa stii exact ce e cu fierea ta: ai putea avea o bila lenesa dar s-ar putea sa ai pietre. Trebuie neaparat sa faci o ecografie abdominala. Eu am o bila lenesa si se pare ca voi avea tot timpul probleme. Cand sunt in criza in primele 2 zile nu mananc mai nimic, putina paine prajita si beau multa apa, mie ceaiul nu imi place, dupa care mananc putina branza de vaci, carne de pui fripta sau fiarta. In timpul crizei iau No-Spa. Atat dieta cat si medicatia difera de la o persona la alta, cel mai bine e sa iti faci curaj si sa iti faci o ecografie.
-
Multumesc, tuturor, ptr raspuns.
Imi pare rau TS ca ai probleme. Eu am problema doar de cateva zile si nu pot sa mananc decat grapefruit si biscuiti simpli, astea nu-mi fac rau. Cred e din cauza stresului, findca nu am avut probleme pana acuma. No-Spa e din plante? E bun, are efect?
Class , patrunjel n-am incercat, inca.
Extravaganza, aseara am baut 2 cani de ceai de sunatoare iar azi m-am simtit putin mai bine decat ieri.
Multumesc frumos.
Va pup -
cand simti ca incepe criza, fa un scobutil simplu si un algocalmin intramuscular repede.interesul este ca aceste contractii ale vezicii biliare sa nu raneasca mucoasa vezicii , ioar aceasta sa se inflameze, respectiv infecteze,-caz in care ar trebui administrate antibiotice de tipul ampicilinei.
supravegheaza atent alimentatia, renunta la prajeli, rantasuri,maioneze, orice este gras-spasmele vezicii biliare sunt "comandate" intens atunci cand bila trebuie sa emulsioneze grasimile in tubulndigestiv. -
Problema este ca sunt alergica la medicamente si nu pot sa iau nici macar un algocalmin...si de aceea nici nu vreau sa merg la medic.
Nu mananc gras, prajit, rantas...
In prima zi am mancat grapefruit, atat. M-am simtit mai bine cateva ore, dupa care iar a inceput....
Ieri seara am baut 2 cani de ceai de sunatoare, iar azi de dimineata a fost putin mai bine decat ieri.
Azi am mancat grapefruit, iar dupa cateva ore putin orez si mai tarziu cred ca-mi fac paine prajita, daca o sa-mi fie foame. -
draga mea, eu m-am operat, dar nu operatia clasica ci din aia cum ii spunem noi cu "laserul" a fost destul de usor si la 4 zile am plecat acasa. conditia este sa nu fi facut nici o alta operatie clasica.pe mine nu m-a durut niciodata fiara, am avut umai o senzatie de "gheara"cand ma aplecam brusc.la un ecograf pe care l-am facut, vorba aia ca sa ma aflu in treaba, mi-au descoperit nu o piatra ci 3 mari si late intre 1,5 si 2,5cm.scuza-ma daca cumva te-am speriat, dar mai bine dute si fa-ti un ecograf ca sa stii cum stai.succes si sanatate!
-
poti lua 2 lingurite de ulei de masline cu 5 minute inaintea fiecare mese, timp de 14 zile si mai poti face urmatorul lucru: 1 kg de pelin(artemisia absinthium L.) se fierbe in 2 litri de apa pana raman 750 ml. se strecoara si se amesteca cu 250 de gr de miere de albine si 250 ml de vin natural. se serveste cate 1 paharel mic inainte de mese, iar dupa mese infuzie cu sunatoare (Hypericum Perforatum) 1 lingurita de planta la 250 ml de apa clocotita. astea sunt naturale si f bune, sigur te vor ajuta daca nu suporti medicamentele. le gasesti pe toate la plafar. si nus trica sa faci o ecografie abdominala ca sa stii exact ce ai si sa apelezi la un homeopat. si anghirolul este f bun, sunt pastile dar este facut din plante. mie imi face bine poti sa incerci se iau cate 3 pastile inainte de mese, dar poti si mai putine.
-
Din pacate mama prietenului meu are probleme cu fierea. Are perioade cand face crize de fiere de 2 ori pe luna si are perioade cand face o data la 3 luni.A fost la medici insa acestia i-au recomandat o operatie care implica ceva riscuri, adevarat c anu majore, dar doctorii nu sunt siguri 100% ca dupa operatia nu vor mai exista crizele, si din pacate nici ea nu vrea sa mearga la doctor.
-
fiorella05, draga mea, nu vreau sa-mi sari in cap, dar tu te simti asa doar de cateva zile si ti-ai pus singura un diagnostic? Si ceri sfaturi? Stii ca nu e ok si poate fi periculos. Mergi la medic si vezi macar ce ai. Si eu au pb cu bila si nu e chiar asa de simplu. O simpla echografie te poate lamuri.
Sanatate -
Multumesc, tuturor, ptr sfaturi!!
Am fost ieri dupamasa la un magazin naturist si am cumparat MagANGHINAR de la HOFIGAL(este calmant) si Extract de muguri de ARTAR(macerat gliceric), ptr fiere + impotriva caderii parului(imi cade ff mult par) VIADERM ptr par, unghii si piele(are f multe vitamine, minerale, ulei de peste...). Am baut dimineata picaturile, 3 cani cu ceai, am luat si vitaminele, iar dupa cateva ore am inceput sa ma simt mai bine. Se pare ca au efect..dar saptamana viitoare vreau sa merg sa-mi fac analizele si o ecografie ca sa stiu exact despre ce este vorba.
Inca odata, multumesc frumos ptr ajutor. Sunteti dragute.
Va pup.