intreruperea dializei peritoneale
-
18 Oct 2006, 15:130 0buna.
am o cunostinta care face dializa de cam doi ani. si, din anumite motive pe care nu le cunosc exact, i s'a intrerupt tratamentul. as vrea sa stiu ce consecinte are lucrul asta, ce i se poate intampla.
am cautat pe google si nu am gasit ceva exact... maio nimic de fapt.
astept un raspuns, va rog.
multumesc -
20 Oct 2006, 13:09ivona poate sa intre si in coma diabetica. sunt multe chestii care i se pot intampla. sau...nu face dializa pt. diabet???
-
20 Oct 2006, 13:13nu, dializa o face pt riniki... adica, o problema cu rinikii, o infectie... auleu, coma? uof si nu gasesc p google nu gasesc si pace
! -
20 Oct 2006, 13:30ivona nu intra in panica.
dar poate face un blocaj renal, daca este vb. de rinichi. adica, prea bine nu este. dar totusi de ce i-a oprit tratamentul? si pentru cat timp? de tot sau pe o perioada? -
24 Oct 2006, 14:36deci persoana de care vorbesc este un priten al tatalui meu. el a iesit la pensie pe cauza medicala, aceea infectie la riniki de care va ziceam. si, la un control al comisiei medicale recent, au stabilit acei medici ca nu mai are nevoie de dializa, ca este vindecat, si prin urmare i se recalculeaza pensia si nu i se mai da acel ajutor pt insotitor... nu stiu eu prea bine ce s'a intamplat, dar kestia e ca acest om nu a dat bani la medici pt a'si "scoate" un dosar cu o boala falsa, doar pt a se pensiona si a nu mai munci. el kiar are nevoie de dializa si de acele medicamente pe care le ia. de cand i'au intrerupt dializa se simte rau, si.. imi fac griji...