Infectie - homeopatie
-
0 0Stie cineva daca o infectie urinara se poate vindeca cu remedii homeopate? Am luat multe antibiotice in ultima vreme si as vrea sa le evit daca se poate...
-
Mai, dar spuneti si voi mai multe
e ce ati suferit? ce ati luat? cat va costat?
Uite si eu am o infectie urinara nenorocita de care nu mai scap.O am de 4 ani, un an nu am putut face tratament ca nu aveam voie, eram insarcinata, apoi a devenit cronica.Am infectie cu Klebsiela si am incercat tot ce se putea de la doctor.Nu a mers nici un tratament.Doar pe moment! apoi, dupa tratament, aparea iar senzatia de usturime.
Tu de ce suferi? sa nu-mi spui ca tot de kLEBSIELA?? -
Haideti sa va spun ce am aflat: mi-a pus o serie de intrebari, m-a ascultat atent si mi-a spus ca stie ce am.Am ramas impresionata de modul in care a pus problema, am inteles de ce anume nu mai spap de ea, mi-a dat tratament pe care il cumpar de la farmacie(chinezesc), dar mi-a spus ca trebuie sa fac si sedinte de acupunctura, 10 la numar.
Pana acum, a fost cea mai aproape de adevar.Am incredere in ea.Cat am fost acolo venise o doctorita de la Bucuresti cu fata si nepotica.Asta spune multe.Din cate imi amintesc Duminica merge la Bucuresti, la spital.Nu stiu care, dar pot sa-ti dau numarul de la cabinet, 0245/210756.Programul este urmatorul
e luni-joi de la ora 11-18 si vineri de la 8-15. -
Da!E Urinalul in comet,e tare bun.
Dar ce femeie n-a avut infectii urinare?!Cu toate ne-am luptat cu infectiile.Si antibioticul e "rupt din cer".Chestiile astea homeopate le iei apoi ca sa nu iti mai revina,deci ca adjuvant.
Mai e buna catina luata cu echinaceea(dar trebuie sa urmezi un trat de lunga durata si strict)
Multa sanatate!