prolactina marita. efecte

•  
    • 10 mesaje
    17 Oct 2006, 18:21
    0 0
    Fetelor azi am luat rezultatul analizelor din ziua 21. Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o oarece interpertare a lor intrucat pana ajung la ginec. sa mi le citeasca mai e ceva timp.
    Si cum ziceam:
    Estradiol: 342,9 /161-774
    Progesteron: 85,18 /5.3-86
    Prolactina: 661,2 /127-637
    Ce pot sa observ si eu este ca am prolactina peste limitele normale dar mai mult nu stiu. Va rog sa imi impartasiti din experientele vostre.
  •  
    • 126 mesaje
    17 Oct 2006, 23:30
    0 0
    orice val a prolactinei peste sau sub lim normale indica prob ale hipofizei deci probleme menstruale poate de fertilitate
  •  
    • 1272 mesaje
    18 Oct 2006, 11:01
    0 0
    si eu stiu, ca atunci cand prolactina e mare, implica probleme de infertilitate
  •  
    • 169 mesaje
    18 Oct 2006, 12:39
    0 0
    Mami2...stai linistita!!! analizele sunt bune...cateva unitati depasite ale prolactinei nu inseamna NIMIC.eu am avut prolactina de 6 ori si ceva mai mare decat limita maxima dar ovulam "la greu" adica nu eram infertila...sunt situatii si situatii....peste o saptamana mi-a crescut si mai mult...adica de vreo 8 ori mai mult decat limita normala.am facut RMN la hipofiza si nu am adenom.Peste 3 saptamani a scazut la limita maxima.este destul de oscilanta si influentata de multi factori , chiar si stres.Internata in spital, imi luam sange de 3 ori in aceeasi zi ia prolactina avea trei valori diferite....Nu zic sa fii ca mine dar valorile tale sunt bune.vezi ce va zice doctorul (chiar sunt curioasa)..in cel mai rau caz le vei repeta dupa cateva luni....nu cred ca e cazul de bromocriptina sau alte prostii...sanatate!!!
  •  
    • 48 mesaje
    12 Nov 2006, 15:15
    0 0
    prolactina este influentata de stres,si este crescuta si daca iei antidepresive.nu lua brocriptina.nici eu nu am luat si sa rezolvat de la sine