galactogil
-
17 Oct 2006, 09:450 0Cred ca asa-i zice la medicament..As vrea sa-mi ziceti cele care luati acest medicament daca se merita.(nu vreu sa arunc banii).Fata mea bea san+completare dar as vrea sa am lapte mai mult,in special seara ca sa pot sa-i dau mai mult san.Si mai am inca doua intrebari
eocamdata ii dau in completare nan si as vrea sa-i dau ce e mai bun...care e cel mai bun lapte praf?(are 6 luni)
Alta intrebare:nu stiu daca sa o pu in premergator..Eu o tin de mijlocel si am observat ca sta pe poante ,se tine bine ceva timp dreapta si face cativa pasi..nesiguri si ajutata binenteles de mine.deocamdata ...desi m-ar ajuta mult un premergator deoarece fata mea s-a invatat numai in brate..totusi n-as vrea sa-i stric mersul...sau mai stiu eu ce..
Va rog mult sa-mi raspundeti,dragi mamici! -
17 Oct 2006, 10:30buna oana.in primul rand te-as sfatui sa nu ii schimbi laptele.daca ea ia in greutate si ii place gustul,nu ai de ce.crezi ca nu tot laptele praf e la fel?la gust difera intradevar.eu zic sa nu-l schimbi.
iar cu premergatorul ce sa zic?ai pus-o in el sa vezi cum reactioneaza?daca ii place,daca poate sta in el,sa stea dreapta in el,daca poate sa impinga cu piciorusele cat de cat?daca face aceste lucruri poti incepe sa o pui putin cate putin sa nu obosesca.
eu mi-am pus baiatul tot de la 6 luni.dar a mers singur la 9 luni,ceea ce altii nici la 1 an nu o fac.
te pup si m-as bucura daca ti-am fost de ajutor.
acel medicament nu l-am folosit.