Interpretare analize
-
0 0am facut niste analize de rutina si nu reusesc sa ajung la medicul meu decat joi. daca cineva ma poate ajuta sa traduc rezultatul, i-as fi recunoscatoare:
celule epiteliale - frecvente cu aspect de "clue cells"
reactie inflamatorie - polimorfonucleare in numar moderat
prezenta garnerella vaginalis
flora doderlein - frecventa
levuri - absente
trichomonas vaginalis - absent
si inca ceva, eu am cerut un examen micologic pentru ca credeam ca am candida, din cele prezentate aici inseamna ca nu e prezenta?
PLS HELP!
PAP mi-a iesit I, negativ, cu asta sunt linistita. -
inteleg ca este prezenta bacteria gardnerella vaginalis.
Aceasta bacterie face parte in mod normal din flora bacteriana vaginala.In momentul in care flora bacteriana este modificata apar dezechilibre iar microorganismele potential patogene se vor dezvolta in exces.In acest moment este posibil sa apara o infectie determinata de G.V.
Bacilii Doderlein formeaza flora normala a vaginului, sunt prezenti la toate femeile. Prezenta lor e un lucru pozitiv si necesar. -
am o secretie albicioasa. nu e nici cenusie si nici nu miroase urat. pana acum mi-a tot iesit candida, pentru care am facut tratamente insa simptomele nu treceau. acum mi-a iesit gardnerella vaginalis. sunt 100% sigura de laboratorul asta. am fost pana la urma la un medic si mi-a dat fasigyn si tricomicon, pe care nu il gasesc. ce as putea sa iau ca inlocuitor? fasigyn 4/zi, doza unica. fasigyn si sotul meu, aceasi doza.
vaginul imi este inflamat si am usturimi la contact. -
Sa inteleg ca azi dimineata dupa ce ai postat ai mers la medic, si el ti-a recomandat acest tratament in urma buletinului de analize?
Tricomiconul are in compozitie : metronidazol,Cloramfenicol si Nistatin ,cred ca poti inlocui cu: Flagyl(metronidazol) , cloramfenicol si nistatin pastile.
Poti intreba la farmacie daca poti inlocui cloramfenicolul cu clotrimazol unguent (aplicatii externe). -
Te-am intrebat daca ai fost la medic si el ti-a recomandat acest tratament, pt ca mie mi se pare ca deocamdata nu este instalata infectia cu gardnella ,pt ca flora microbiana nu este modificata ,nu prezinti nici secretia urat mirositoare. Ai schimbat de curand partenerul,pt ca pana acum nu a fost prezent GV, si ai fi putut lua de la noul partener ?Sau ai modificat ph-ul prin spalaturi vaginale prea dese?
Durerile la contact le ai chiar daca folosesti un lubrefiant intim ? -
doctorul de la laborator mi-a recomandat tratamentul. nu am schimbat partenerul sunt cu sotul meu de 2 ani si de aproximativ 1 an am simptomele acestea. irigatii am facut zilnic, din cauza secretiei abundente pe care o am. cu lubrifiant e mai bine insa deja mi-e intiparita in minte teama de durere si asta ne cam afecteaza viata de cuplu.
-
alessia81 ok, fa tratamentul daca ti l-a recomandat dr, dar inceteaza cu spalaturile vaginale pt ca modifica ph-ul si perturba flora microbiana, si atunci se dezvolta toti microbii, si foloseste neaparat un gel lubrefiant intim in timpul act sexual.Incearca sa te relaxezi si sa te detasezi de toate problemele, altfel lucrurile se pot complica si va trebui sa apelezi la un psiholog.