tulburari de comportament...

•  
    • 1 mesaje
    16 Oct 2006, 18:20
    0 0
    Buna fetelor...

As vrea si eu adresa si numele unui psiholog sau psihoterapeut din constanta.Daca stiti cumva...

Sau daca poate cineva sa ma ajute.Am o problema. Unii pot spune ca sunt nebuna, altii pot spune ca doar trec printr-o anumita perioada.

Cand eram mica am observat prima oara acest lucru.Dupa o anumita perioada de timp, sa spunem 1 data pe luna, sau mai des daca sunt supusa la un stres mai mare, cum ar fi o relatie mai tensionata cu parintii, sau la scoala, am la un moment dat, un fel de crize, trec de la o stare la alta, cand tip si devin chiar violenta, cand a 2 a sec imi cer scuze, sau incep sa rad.

Nu stiu cum sa numesc acest lucru, tulburari de comp, tulburari emotionale, nu stiu ce am. Din aceasta cauza imi este greu sa ma adaptez, nu sunt sociabila, si nu am absolut deloc incredere in mine. Iar de o relatie cu un baiat , asa ceva este imposibil.

Pana acum am incercat autosugestionare si nu am vrut sa ajung sa iau calmante, dar vreau sa inceteze, vreau sa fiu si eu o persoana normala.

De 1 luna de zile am gasit un baiat dragut si dulce, un adevarat cavaler pot sa spun, dar din cauza unui lucru minor am inceput sa fac foarte urat si nu puteam sa ma controlez. Dupa ce realizam ce am facut imi parea rau, il rugam sa ma ierte, dar el era sup pe mine, si spunea sa ne despartim, si intram in panica, foarte tare,deveneam disperata. Si pt ca tin la el, daca pleaca intr-o seara suparat pe mine, nu stiu, simt ca o iau razna, nu pot sa traiesc cu gandul ca nu vrea sa ma vada.

Ma simt foarte singura si vreau sa nu mai fiu considerata o ciudata. Nu mai vreau sa am in fiecare sapt crize, daca puteti , orice sfat este binevenit.

Multumesc...
  •  
    • 10 mesaje
    16 Oct 2006, 18:49
    0 0
    CAUTA IN LIBRARII CARTEA LUI LAZAROV,( UN AUTOR RUS) , "KARMA PURA" ,IN 7 VOLUME SI VEI AJUNGE SA-TI DAI SINGURA RASPUNSURI LA PROBLEMA TA. NU AI NEVOIE DE NICIUN PSIHOLOG ORI PSIHIATRU, TREBUIE DOAR SA LUCREZI TU CU TINE INSATI.ITI DORESC SUCCES!