aceasta halena
-
16 Oct 2006, 11:570 0ma streseaza...am incercat de toate...de la mersul la medici de toate specialitatile,operatie de amigdale pan la tratamenntele gasite pe net....niciun rezultat.m am saturat de guma de mestecat si de stresul cauzat de aceasta problema.nu sh ce sa mai fac,parca ma apuca disperarea cateodata si ma gandesc la solutii extreme
-
16 Oct 2006, 13:06Mirosul gurii poate aparea de la o functionare proasta a bilei si a ficatului .
Ai grija la ce anume mananci , incearca o perioada fara prajeli si dulciuri si mai ales fara fainoase , mananca fructe prospete ( mere ) si vezi cum te simti dupa asta -
16 Oct 2006, 14:33Inceraca sa iti faci o analiza completa, ca sa vezi cauza.
Daca vrei scrie la: biodetectie@yahoo.com -
20 Oct 2006, 18:49faza k biodetectie e cea mai mare teapa....cum isi poate da seama de cauza unei boli dupa poza?poate cei 1000 ron ajuta la aflarea diagnosticului....
nu sh la ce medic sa ma mai duc....ce anlize sa mi fac?pls help k numa la asta ma gandesc in ultimu timp.azi am fost la un interviu pt un job la o banca si mi era si jena sa vb.pan la urma m am descurcat.vreau sa scap de povara asta kre ma streseaza enorm