probleme cu constipatia
-
0 0Hey,seara buna evelor!
Ma confrunt cu o problema foarte delikta si sunt disperata!
Am scaune foarte rare de 2-3 ori pe sapatamana si nu inteleg de ce! Pentru ca am o alimetatie destul de santoasa, bazata pe fructe, legume si cereale! Uf ce ma fac? Ce sfaturi imi dati? M-am saturat de supozitoatre si Dulcolax! -
buna,si eu aveam probleme cu constipatia ,imi cumparam tot felul de pastile si nu faceam.doar de la ceai andiadipos ieseam ,dar am baut putin timp ca are un gust naspa.am vrut sa imi cumpar digen pro lax de la ozone si nu am gasit la farmacie,si mi-am luat stradalax e super bun si costa 6lei.de la dulcolax nu se intampla nimic.
-
MERRY....exact acceasi problema am avut-o si eu pana acum 2 saptamani. eram depandenta de ceai si dulcolax...eram disperata. am cerut sfatul pe acest forum si am aflat de taratele de grau. te rog sa ma crezi ca am scapat!!! sunt fenomenale! nu aveam pic de incredere la inceput,eram reticenta...ma gandeam cum pot inlocui niste...tarate
medicamentele...ei, bine, am zis hai sa vedem...si rezultatele au aparut imediat.
gasesti la plafar, e 10.000lei vechi o punga mare. luam dimineata 2 linguri amestecate cu iaurt(ca cerealele) si seara inca 2 tot asa. incearca si ai sa fii multumita. acum le iau doar seara...asa preventiv, dar m-am si obisnuit. sunt pline de fibre, deci f sanatoase si te ajuta si in curele de slabire.
astept vesti!
succes