probleme cu constipatia

•  
    • 164 mesaje
    14 Oct 2006, 22:26
    0 0
    Hey,seara buna evelor!
    Ma confrunt cu o problema foarte delikta si sunt disperata!
    Am scaune foarte rare de 2-3 ori pe sapatamana si nu inteleg de ce! Pentru ca am o alimetatie destul de santoasa, bazata pe fructe, legume si cereale! Uf ce ma fac? Ce sfaturi imi dati? M-am saturat de supozitoatre si Dulcolax!
  •  
    • 1005 mesaje
    14 Oct 2006, 22:32
    0 0
    Dimineata pe stomacul gol o lingurita de miere sau 2 si un pahar cu apa nu f rece , caldutza asa
    Dar sa te tii de chestia asta ,nu o zi da si una ba !
  •  
    • 8403 mesaje
    14 Oct 2006, 23:44
    0 0
    tarate de grau.
  •  
    • 1552 mesaje
    15 Oct 2006, 00:14
    0 0
    buna,si eu aveam probleme cu constipatia ,imi cumparam tot felul de pastile si nu faceam.doar de la ceai andiadipos ieseam ,dar am baut putin timp ca are un gust naspa.am vrut sa imi cumpar digen pro lax de la ozone si nu am gasit la farmacie,si mi-am luat stradalax e super bun si costa 6lei.de la dulcolax nu se intampla nimic.
  •  
    • 22 mesaje
    15 Oct 2006, 21:37
    0 0
    cu aceasta problema m-am confruntat multi ani pana acum o luna cand am inceput sa beau gel de aloe care a fost foarte eficient si am scapat de constipatie.daca te intereseaza mai multe viziteaza http://www.flpaloevera.ro/?r=107
    sau trimite-mi un email
  •  
    • 354 mesaje
    15 Oct 2006, 23:50
    0 0
    Inteleg ca vrei sa iti faci reclama
    Daca tot ai adus vorba de gelul de la FLp cu aloe,da rezultate numai pe perioada cat e baut,dupa problema revine,iar la unii nici cat il iau nu isi face efectul.
    Mai bine o cura cu argila
  •  
    • 75 mesaje
    16 Oct 2006, 10:11
    0 0
    O masa inlocuita cu jumatate de cana de tarate de grau amestecate cu 2 lingurite de miere si 4 lingurite de apa plata. E indicat mai ales daca vrei sa slabesti ca se umfla taratele alea si nu-ti mai este foame 3-4 ore.
    Totul e poti sa le mananci ca nu sunt tocmai ,,delicioase".
  •  
    • 1562 mesaje
    16 Oct 2006, 10:54
    0 0
    MERRY....exact acceasi problema am avut-o si eu pana acum 2 saptamani. eram depandenta de ceai si dulcolax...eram disperata. am cerut sfatul pe acest forum si am aflat de taratele de grau. te rog sa ma crezi ca am scapat!!! sunt fenomenale! nu aveam pic de incredere la inceput,eram reticenta...ma gandeam cum pot inlocui niste...tarate
    medicamentele...ei, bine, am zis hai sa vedem...si rezultatele au aparut imediat.
    gasesti la plafar, e 10.000lei vechi o punga mare. luam dimineata 2 linguri amestecate cu iaurt(ca cerealele) si seara inca 2 tot asa. incearca si ai sa fii multumita. acum le iau doar seara...asa preventiv, dar m-am si obisnuit. sunt pline de fibre, deci f sanatoase si te ajuta si in curele de slabire.
    astept vesti!
    succes
  •  
    • 3 mesaje
    16 Oct 2006, 11:00
    0 0
    NU Dulcolax in nici un caz. Eu iti recomand un tratament pe baza de ceaiuri naturiste. Am vazut ca pe acest forum se tot vorbeste de www.aromaplant.ro. E un site numai cu produse naturiste. Eu am cumparat pentru afectiuni digestive si mi-a facut extrem de bine. Iti recomand cu toata caldura.
  •  
    • 1562 mesaje
    16 Oct 2006, 12:20
    0 0
    ai grija, merry, sa nu cazi in capcana ceaiurilor...in special celui antiadipos...e adevarat ca e eficient, da rezultate, dar creeaza dependenta si apoi nu mai poti avea scaun in lipsa lui.