Transpiratia excesiva a picioarelor
-
0 0Poate stiti un remediu pentru of-ul meu.Cum vine vara imi transpira foarte tare talpile si palmele,(si dupa un timp se si umfla).Mai ales daca incalt ceva pe piciorul gol(indiferent de tipul pantofului
iele, pinza, sintetic).Nu ajuta nici un spray de picioare.Fenomenul e tolerabil daca am ciorapi in picioare.Dar e tare neplacut sa port toata vara ciorapi sau sosete. Daca cineva s-a confruntat cu o asemenea "bucurie" o rog frumos sa ma ajute si pe mine -
Eu stiam ca acid boric trebuie pus în pantofi ca sa scapi de transpiratia picioarelor.
Eu as vrea ceva pentru calcîie crapate dac stiti cumva. Cum vine vara si încep sa port papuci cu tocuri înalte mi se crapa calcîiele, iarna nu patesc asta cu toate ca port tot timpul anului tocuri.
As avea nevoie de ceva pîna sîmbata pentru ca trebuie sa merg la o nunta si îmi este fica sa nu mi se rupa ciorapii din cauza calcîielor. -
Pentru transpiratia picioarelor se foloseste acidul boric...dar sub forma de bai nu de praf presarat in pantofi. Se mai gasesc si produse pentru ingrijirea picioarelor de la Farmec, gama numindu-se Dermofarm.
Pentru calcaie crapate poti folosi o crema cu vitamina A, crema se numeste Supervit A si se gaseste prin magazinele cu produse naturiste.Sau poti folosi crema pentru maini Atrix cu musetel (aplicata cu generozitate are efect rapid). Poti incerca si Dermofarm crema pentru bataturi. -
draguta, stii ce-am folosit eu pentru picioare? mie imi traspira vara-iarna, tot timpul anului; nu-i bai, sa transpire, dar mie imi put, miros ma urat;
Barbata-miu mi-a zis ce folosea el in armata: bicarbonat de sodiu dizolvat in apa; super combinatia, nu mi-au mai mirosit, dar unghiile mi-i s-au albit de zici ca-s varuite; vreau nu vreau trebuie sa ma dau cu oja si mie imi place lacul incolor;
Pentru calcaie cel mai bune unguent este Sanopilul, e pana in 50 mii, numai sa se mai gaseasca, eu ma dau cam o data pe saptamana (ca fac niste calcaie de la papuci/sandale zici ca-s tata Floarea);
dupa ce te dai pe toata laba, masezi, incalti sosete; de seara pana dimineata esti gata, cu calcaie fine;