Transpiratia excesiva a picioarelor

•  
    • 3 mesaje
    1 Iul 2003, 09:48
    0 0
    Poate stiti un remediu pentru of-ul meu.Cum vine vara imi transpira foarte tare talpile si palmele,(si dupa un timp se si umfla).Mai ales daca incalt ceva pe piciorul gol(indiferent de tipul pantofuluiiele, pinza, sintetic).Nu ajuta nici un spray de picioare.Fenomenul e tolerabil daca am ciorapi in picioare.Dar e tare neplacut sa port toata vara ciorapi sau sosete. Daca cineva s-a confruntat cu o asemenea "bucurie" o rog frumos sa ma ajute si pe mine
  •  
    • 360 mesaje
    1 Iul 2003, 10:04
    0 1
    Incearca sa presari bicarbonat de sodiu alimentar in pantofi inainte de a-i purta. Nu am incercat eu dar am auzit ca merge...Poti sa faci si bai la picioare cu bicarbonat, o lingura la 5-6 litri de apa. Succes!
  •  
    • 3 mesaje
    1 Iul 2003, 10:24
    0 0
    Multumesc de sfat ,o sa incerc
  •  
    • 139 mesaje
    1 Iul 2003, 10:55
    1 0
    Eu stiam ca acid boric trebuie pus în pantofi ca sa scapi de transpiratia picioarelor.

Eu as vrea ceva pentru calcîie crapate dac stiti cumva. Cum vine vara si încep sa port papuci cu tocuri înalte mi se crapa calcîiele, iarna nu patesc asta cu toate ca port tot timpul anului tocuri.
    As avea nevoie de ceva pîna sîmbata pentru ca trebuie sa merg la o nunta si îmi este fica sa nu mi se rupa ciorapii din cauza calcîielor.
  •  
    • 636 mesaje
    1 Iul 2003, 11:30
    0 0
    Pentru transpiratia picioarelor se foloseste acidul boric...dar sub forma de bai nu de praf presarat in pantofi. Se mai gasesc si produse pentru ingrijirea picioarelor de la Farmec, gama numindu-se Dermofarm.

Pentru calcaie crapate poti folosi o crema cu vitamina A, crema se numeste Supervit A si se gaseste prin magazinele cu produse naturiste.Sau poti folosi crema pentru maini Atrix cu musetel (aplicata cu generozitate are efect rapid). Poti incerca si Dermofarm crema pentru bataturi.
  •  
    • 360 mesaje
    1 Iul 2003, 11:32
    0 0
    Incearca Vitamina A uleioasa (fiole) sau unguent de galbenele, seara dupa baie, aplicate prin masaj pana intra in piele.
  •  
    • 139 mesaje
    1 Iul 2003, 15:21
    0 0
    Multumesc mult fetelor.
    Cu Atrix am încercat si eu deja. Din pacate cu vitamina A nu pot sa- mi dau pentru ca sînt într-o perioada în care ma "dezintoxic" de ea.
    Deci trebuie sa ma dau din abundenta dupa baie cu o crema grasa.
  •  
    • 10 mesaje
    2 Iul 2003, 13:23
    0 0
    ...
  •  
    • 296 mesaje
    2 Iul 2003, 15:24
    0 0
    draguta, stii ce-am folosit eu pentru picioare? mie imi traspira vara-iarna, tot timpul anului; nu-i bai, sa transpire, dar mie imi put, miros ma urat;
    Barbata-miu mi-a zis ce folosea el in armata: bicarbonat de sodiu dizolvat in apa; super combinatia, nu mi-au mai mirosit, dar unghiile mi-i s-au albit de zici ca-s varuite; vreau nu vreau trebuie sa ma dau cu oja si mie imi place lacul incolor;
    Pentru calcaie cel mai bune unguent este Sanopilul, e pana in 50 mii, numai sa se mai gaseasca, eu ma dau cam o data pe saptamana (ca fac niste calcaie de la papuci/sandale zici ca-s tata Floarea);
    dupa ce te dai pe toata laba, masezi, incalti sosete; de seara pana dimineata esti gata, cu calcaie fine;
  •  
    • 75 mesaje
    7 Iul 2003, 21:29
    0 0
    draga iuditb
    si eu ma confrunt cu aceeasi problema pe deasupra sunt alergica la orice fel de dress deci incearca Absolut Torr e o sol foarte puternica cu care trebuie sa te dai seara inainte de a te baga la somn dar trebuie sa fii perfect uscata si functioneaza bine incearc-o si tu succes
  •  
    • 206 mesaje
    8 Iul 2003, 02:24
    0 0
    pe linga toate aceste idei mai stiu ca dupa ce te speli bine pe picioare poti sa dai pe talpi cu o bucatica vata imbibata in spirt sanitar. Asta omoara bacteriile care produc mirosul si ajuta si la inchiderea porilor facind astfel ca transpiratia sa nu mai fie la fel de excesiva.
  •  
    • 296 mesaje
    8 Iul 2003, 09:20
    1 0
    draga zapacit-o ai mare dreptate; pupici
  •  
    • 13 mesaje
    13 Oct 2004, 04:22
    0 0
    multumesc pentru sfat Zzzapacita. am sa incerc si eu