Contracept M
-
13 Oct 2006, 16:570 0Vreau si eu sa incerc aceasta metoda...am mai folosit foitze inainte de cate ori si vreo 3 luni pilule, dar de la anticonceptionale nu ma simt bine. Si avand in vedere ca nici nu am o viata sexuala regulata, m-am gandit sa icnerc Contracept M. Am citit pe site-ul lor ca este destul de bun, dar as vrea sa stiu de la cele care il folosesc, sunteti multumite?
-
13 Oct 2006, 17:02Da.
Este exact cum este descris in testimonialele de pe site.
Dar mi-a fost recomandat de medic. Ceea ce ar trebui sa fie valabil si pt tine.
Fol de jumatate de an. Nu are reactii adverse. Dar are contraindicatii (ai vazut probabil pe site)
Sanatate
-
13 Oct 2006, 17:06reactii adverse sunt in ceea ce priveste sensibilitatea la solutia aceea si faptul ca poti face alergii. dar dc trebuie recomandat de medic?
-
13 Oct 2006, 17:55e o prostie! nu se spala bine, se topeste greu si ramane f putin inauntru si nu cred ca e eficient. foarte bun mi se pare pharmatex sau ceva de genul asta ( e de fapt medicamentul strain cu aceeasi substanta activa ca si contracept m numai ca infinit mai bun).
eu am avut probleme serioase de leucoree imediat dupa ce am folosit contracept. -
13 Oct 2006, 20:21pe mine ma intereseaza ceva care sa si lubrefieze...am folosit durex lubrifiant dar nu mi se pare bun deloc...imediat se duce...nu-mi place...ee oricum sapt asta o sa fac o vizita la medic si sa vad ce-mi recomanda si el. va multumesc pt rasp