curata nebunie!!!
-
0 0s-a lamurit cineva, cine e persoana asta care face morala aici pe forum?? si mai ales de ce?
domnule/doamna, suntem o tara libera, asa ca fiecare face ce vrea.nu inteleg de ce v-ati asumat rolul de sfatuitor pe acest forum, de indrumator al femeilor, in numele credintei.avortul e o problema care priveste strict personal fiecare femeie, asa ca daca nu sunteti femeie nu prea aveti ce cauta in discutie.
am cunoscut femei care au fost nevoite sa faca avort, si credeti-ma nici una nu era fericita ca a renuntat la o fiinta din fiinta e. A fost nevoita fie din motive materiale, fie din motive de sanatate.
nu stiu ce crede dumnezeu despre familiile care cresc in conditii deplorabile multi copii, copii care nu au ce imbraca si ce manca, doar pentru ca parintii nu au auzit sau nu au vrut sa auda in numele credintei de mijloacele de contraceptie sau in ultima instanta de avort.
nu militez pentru avort, in nici un caz e o trauma prin care nici o femeie nu ar trebuie sa treaca,e o decizie foarte grea.
ASA CA MAI LASATI-NE IN PACE CU SFATURILE, nu mai au nicio aplicabilitate in vremurile pe care le traim.
sper ca sunteti o persoana inteleapta care va intelege mesajul meu. -
Avortul din motive materiale nu are sens atata timp cat copilul poate fi nascut si lasat la spital fara nici o problema.
Cei ce sunt saraci si au copii asculta de Dumnezeu si isi duc crucea cu pace, mergand spre mantuire si BRAVO LOR si chiar daca sunt mai saracuti sunt de 1 milione de ori deasupra celor ce fac crime numite avort.
Tot asa cum cineva gaseste scuza pentru crima numita avort fiecare criminal gaseste scuza pentru crima sa, ca nu m-am abtinut, ca sunt prea multi oameni pe Pamant etc.... lucruri ce sunt false.
Avortul nu e o treaba placuta , asa e, si de aceea nu trebuie facut, si nu exista chiar nici un motiv de al face incluzand faptul ca e legal, caci maine va fi legal sa fie ucisi batranii prin eutanasie dar asta nu inseamna ca trebuie s-o faci. Oricum cine a facut asa ceva sa nu piarda timpul si sa se spovedeasca ca sa i se ierte pacatul. -
Si inca ceva.
Eu nu ma adresez celor ce au facut avort ci celor care stau acuma pe ganduri sa o faca.
Acelora le spun nu o faceti ca va scapatati cu un pacat mare si cu o crima.
Si ma mai adresez si celor ce sunt rugate sa participe la o astfel de crima si le spun nu o faceti ca faceti pacat, iar daca cineva are timpul sa studieze una din povestile care le-am spus pe forum, o femeie a zis, daca ar fi stat cineva si mi-ar fi spus ce inseamna avortul nu l-ar mai fi facut si mult bine i-ar fi fost.