atacuri de panica

•  
    • 5 mesaje
    10 Oct 2006, 21:51
    0 0
    Atacurile de panica au inceput acum 4 ani cand am fost la dentist unde a fost ok,dar cand am iesit din cabinet in drum spre casa mi sa facut rau si am lesinat,de atunci am ramas cu o fruca f.mare de dentist si cu frica de a mai iesi din casa sa nu mi se mai faca rau sau sa lesin.Atunci dupa faza cu dentistu dupa vreo 3 luni de stat in casa mi-am revenit si am fost plecata si in strainatate,mai aveam atacuri de panica dar le puteam f.bine controla.Acum au revenit atacurile de panica si frica de a iesi din casa mam izolat in casa,m am inchis in mine,nu mai am nici o prietena.Ma bucur ca am gasit acest sait eu credeam ca sunt singura care sufera de asa ceva si stiu ca ma va ajuta foarte mult sa vb.cu voi.Va multumesc.
  •  
    • 3 mesaje
    10 Oct 2006, 21:59
    0 0
    cred ca trebuie sa ai incredere in tine in organismul tau ,in psihicul tau ,doar el te poate ajuta sugestioneaza-te in bine spune-ti tot timpul ca nu tzi se intimpla nimic rau,totul va fi bine,va fi la fel ca altadata,alunga teama,gindeste pozitiv
  •  
    • 5 mesaje
    10 Oct 2006, 22:34
    0 0
    mersi mult pt sfat,am sa tin cont de el
  •  
    • 5 mesaje
    10 Oct 2006, 22:47
    0 0
    daca vrei da mi adress de mss ca sa vb si acolo
  •  
    • 5 mesaje
    10 Oct 2006, 22:47
    0 0
    daca vrei da mi adress de mss ca sa vb si acolo
  •  
    • 354 mesaje
    10 Oct 2006, 22:58
    0 0
    Bruneta_19 stai linistitita.Nu esti singura care treci prin asa ceva.Am trecut prin acest "cosmar" mult timp.Si acum mai am niste mici accese de anxietate,dar nu reusesc sa imi mai "ingradeasca" viata si nici sa ma deranjeze:o mica ameteala,un gand rau,dar le controlez,nu le bag in seama sau caut ceva de facut in acel moment.
    Sunt mai multe site-uri care au forumuri create pt cei care sufera de anxietate si atacuri de panica.
    Mult curaj!
  •  
    • 5 mesaje
    10 Oct 2006, 23:49
    0 0
    mersi de incurajare,dar cum ai facut de ai scapat de ele in mare parte...?
  •  
    • 354 mesaje
    11 Oct 2006, 00:02
    0 0
    Bruneta sunt multe de zis ca le-am "posedat" ani buni.Am incercat tratamente peste tratamente,iar in final am reusit cu un tratament completat de psihoterapie si multa autoinformare despre acest subiect din partea mea,pana am inceput sa inteleg ce se intampla,cum sa le controlez,sa le inteleg cauza.
  •  
    • 345 mesaje
    11 Oct 2006, 20:26
    0 0
    Pai si care e cauza? Ca se pare ca tocmai asta nu prea se stie la atacurile de panica. Daca s-ar fi stiut cauza lor, s-ar fi stapanit mai bine, tratamentele ar fi fost mai eficiente si nu ar fi "recidivat" la greu.
  •  
    • 599 mesaje
    11 Oct 2006, 21:20
    0 0
    eu de atacurile de panica, ameteli am scapat cu tratament homeopatic. faceam f des atacuri de panica, inima imi batea f repede imi era frica de moarte si etc. de cand fac tratament cu homeopate este mult mai bine nu am mai avut atacuri. incearca sa mergi la un medic homeopat si incearca sa te controlezi si u. iti sugerez sa-ti faci analizele la ca calciu seric si calciu ionic si magneziu.
  •  
    • 3 mesaje
    11 Oct 2006, 22:02
    0 0
    sint Valica nu sint baiat ,adresa de mess;mariusdela6@yahoo.com Am vazut ca ai mai primit mesaje,curaj
    mai vorbim
  •  
    • 354 mesaje
    11 Oct 2006, 23:09
    0 0
    Extravaganza am facut si eu tratament homeopat dar din pacate am vazut ameliorari doar pe durata tratamentului si putin dupa.Nu s-au mentinut,iar acum inteleg si de ce.Trebuie lucrat si la "psihic" ca nu se schimba nimic cu niste pastile,plante sau homeopate.
  •  
    • 167 mesaje
    12 Oct 2006, 01:20
    0 0
    Eu te-as sfatui sa apelezi la un bioenergetician bun. El te poate ajuta sa fii mai optimista si sa lupti si singura, pentru ca esenta este sa nu accepti ideea ca ai astfel de atacuri de panica. Nu e usor, dar te poti autoeduca in acest sens si vei reusi cu perseverenta. Cauta-ti ocupatii care sa-ti distraga atentia, orice te acapareaza. Iti doresc din tot sufletul sanatate!
  •  
    • 248 mesaje
    12 Oct 2006, 10:38
    0 0
    Iesi pe afara si plimba-te in aer curat, incearca sa faci ceea ce iti place si odihneste-te. N-am stiut ce inseamna asta pana acum 2 saptamani, cand in urma unei suprasolicitari psihice foarte indelungate, inclusiv lucrul la calculator 10 ore pe zi, am inceput sa am dureri mari de cap, voma, ameteli, tremuraturi, stare de lesin. Doctorul mi-a zis ca e cadere de calciu si distonie neuro-vegetativa si mi-a dat calciu si un sedativ. Eu ganduri negre nu am, doar ameteli, stare de lesin, greata, mai ales cand trebuie sa fac lucrurile care mi-au provocat ultimul lesin (ultima oara am lesinat in metrou, dar de cele mai multe ori lesin cand imi ia sange sau imi face injectii, de aceea evit cat pot injectiile). Daca voi stiti tratamente cu plante, recomandat-mi va rog si mie, sau site-uri sau forumuri in care se vorbeste despre asta, spuneti-mi va rog si mie, pt. ca eu abia acum descopar ce e cu boala asta... Eu ma simt cel mai bine cand ma plimb pe afara. Desi iau calciu, asa cum a zis doctorul, in ultimele zile, cand am mers iar cu metroul si am simtit ca iar ma apuca lesinul, am incercat sa ma gandesc la altceva si sa ma controlez constient, desi e destul de greu.
  •  
    • 599 mesaje
    12 Oct 2006, 12:18
    0 0
    nu stiu eu ma simt bine si daca nu iau tratament homeopat...pt ca de fiecare data renunt la niste granule si imi da altele in functie de starile mele...acum cu ultimele chiar este super bine, adevarul este ca am dat si peste o doctorita ff buna in homeopatie, atat ca doctor cat si ca persoana. imi da si sfaturi nu doar imi prescrie medicamentele. are si psiholog in cabinet, deci e super. daca ati gasi toate asa medic va zic eu ca ati fi cu alta conceptie de viata. eu sunt din constanta...daca e cineva dintre voi o sa va zic medicul daca sunteti interesate.
  •  
    • 97 mesaje
    12 Oct 2006, 20:36
    0 0
    Cauza lesinului ai cautat-o? Daca tu stii ca esti intr-o stare de sanatate buna, atunci sti ca nu ai de ce sa lesini din nou.
  •  
    • 100 mesaje
    12 Oct 2006, 23:13
    0 0
    cred k ar trebui sa-ti faci si niste analize ptr k starile de anxietate,panica si depresiile sunt toate din cauza lipsei unui el. din organism.De ex.s-a constatat ca lipsa de litium duce la aceste stari dar,mai bine consulti un medic psihoterapeut si in acelasi timp trebuie tu sa-ti impui sa lupti cu toate,sa nu lasi teama sa te copleseasca. tu esti singura care vei reusi dar, mai ales gaseste cauza,gandeste-te bine si apoi elimin-o
  •  
    • 354 mesaje
    12 Oct 2006, 23:36
    0 0
    Tu vrei sa zici ca anxietata,atacurile de panica au cauza o lipsa de ceva din organism?