AJUTOR! piatra in colecist
-
1 0mi-au descoperit un calcul de 17 mm diametrul si grosime de 4 mm in colecist(fiere).mi-au spus ca nu pot scapa fara operatie.e adevarat ca nu se paote face altceva.ce medic/chirurg bun cunoasteti in Cluj sau Tg.Mures? acolo se fac operatii laparoscopice? cit dureaza o internare?multumesc
-
operatiile laparoscopice necesita doar o perioada f scurta de internare (mai mult dureaza analizele de dinainte, decit operatia in sine), incizia este f mica si dupa operatie iti poate da drmul acasa chiar si in aceeasi zi.nu stiu cit costa...asta voiam si eu sa aflu si stiu ca se fac la bucuresti, tg.mures, cluj si cred casi la timisoara.
-
Operatia laparoscopica este interventia chirurgicala minim invaziva. Deci, se face o incizie de cca 1 cm deasupra ombilicului prin care se introduce un tub foarte subtire, prevazut la capat cu un cip care permite vizualizarea pe un ecran a ceea ce se intampla inauntru. Operatia dureaza foarte putin si perioada post operatorie de recuperare este foarte scurta, neexistand decat acea mica incizie. Este de preferat operatiei clasice, oricat ar costa! Asta nu stiu...Multa sanatate!