Nu-mi mai vine ciclul:((( looooool
-
0 0Fetelor am o problema...mai mik mai mare da care pe mine m-a pus serios pe ganduri..timp de vreo 2 ani si ceva in continuu am luat anticonceptionale..acum vreo 2 luni m-am lasat de ele..am zis sa mai fac si io pauza..dar in schimb atunci cand asteptam sa-mi vina menstruatia...nimik..Acum ma veti intreba..Da te-ai gandit k ai putea fii insarcinata? Da m-am gandit...am facut deja 2 teste si degeaba...amandoua negative..ciclul nu mi-a mai venit de o luna si ceva...Am motiv de ingrijorare prea mare? sau sa mai astept un pic? sincer chiar nu stiu ce sa mai fac...
((((( -
Sincer am fost sfatuita de medicul meu ginecolog sa mai astept un pic...makr vreo 2 saptamani...dar si aia e o aeriana..dar dak am facut deja 2 teste de sarcina si mi-au iesit amandoua negative?...chiar este posibil sa se fii inselat?...faze de genu...testu a iesit negativ dar cand au fost femeile la un control le-a iesit k sunt insarcinate in luna a 2-a ..a 3-a am auzit destule..dar sincer nu-mi dau seama ce ar fii putut declansa o dereglare hormonala ...ar putea fii si faptul k nu mai facusem sex de ceva timp?..
...
Multumesc celor care ma ajuta
-
fetelor, si eu ma confrunt acum cu aceasta problema! eu am ciclul foarte regulat, adica eu zic ca e regulat. nu-mi vine chiar la 28 dar pana in ziua 30 apare! acum nu stiu ce s-a intamplat! acum sunt in ziua 34 si nimc. mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.s-ar putea totusi sa fiu insarcinata? va rog sa ma ajutati!voi ati depistat cauza?
-
SI MIE MI S-A INTAMPLAT....EU AM DEPISTAT CAUZA IN CEEA CE MA PRIVESTE!
s-a intamplat intr-o perioada in care eram mai mult decat deprimata, aveam o viata haotica, ma simteam singura, nu dormeam, umblam prin cluburi, ma trezeam la 2....mancam ba fff mult ba deloc si am trecut brusc de la bulimie la anorexie. in aceasta per nu mi-a venit.
m-am documentat si intr-adevar in aceste conditii se intampla asa ceva. deci atentie la stress, tulburari de alimentatie.
s-a reglat de la sine. -
O prietena a patit la fel dupa ca s-a lasat de pilule, a mers la medic care a internat-o urgenta zicand ca poate fi o sarcina extrauterina. Pana la urma sigur ca a fost vorba de dereglarile majore care apar datorita anticonceptionalelor si despre care multa lume nu vrea sa auda. A trecut un an de atunci si prietena a apelat acum la alte mijloace de contraceptie.
Eu zic ca 80% ca e vorba de o derglare datorita pilulelor. -
nu te speria, o sa-ti vina. Anticonceptionalele inhiba functia ovariana, si dupa ce nu mai iei pastile, corpul are nevoie de ceva timp sa-si reia vechile obiceiuri

Daca nu vrei sa ramai insarcinata, ai grija in perioada asta, caci se poate intimpla. Acum ovulatia are un ritm cam aiurea. Daca la control n-ai nimic, chist, sarcina, n-ai decat sa astepti, si va veni. Si eu am patit la fel, n-ai nici un motiv sa te sperii -
Buna fetelor, si eu sunt in aceeasi situatie, am intrerupt pastilele pe 15 sept. am avut ciclu pe 19 sept. si pe urma am facut alea alea imediat adica pe 23 si pe 26 am folosit foite chinezesti pentru ca am facut deja 2 avorturi si nu vreau sa mai raman insarcinata momentan.Dar in urma unui control medical mi s-a recomandat intreruperea anticonceptionalelor pe care le luam deja de 5 ani fara pauza. Problema este ca dupa calculele mele si ale sotului meu trebuia sa imi vina pe 16 oct. dar suntem in 18 si eu inebunesc de-a binelea. Ma gandesc sa imi fac un test dar imi este atat de frica incat mi se taie respiratia.Revad clipele din trecut cand am fost nevoita sa fac avort lucru care m-a marcat pe viata . Iubesc copii enorm dar nu este momentul acum si gandul unui alt avort ma inebuneste definitiv... Ce sa fac ? Sa mai astept? Am citit ce ati postat si sincer in proportie de 30% m-am mai linistit dar trauma ramasa in urma avorturilor facute ma aduc in pragul disperarii ... Astept raspunsuri ..Va pupik !
-
Stai linistita, cel mai probabil nu esti insarcinata. Testele Dr.Sigur pot prezice o sarcina inca din ziua cand trebuia sa iti vina cm.
Totusi nu te mai baza pe faptul ca lungimea ciclurilor tale este de 28 de zile, doar daca stii ca atat era inainte sa incepi administrarea anticonceptionalelor.
Cat despre intarzierea menstruatiei cauze pot fi multiple si cea mai probabila este tocmai faptul ca ai intrerupt pilulele. Asteapta cu rabdare ca o sa vina si menstra.