special pentru teonis.......citeste!!!!!

•  
    • 205 mesaje
    9 Oct 2006, 21:17
    0 0
    teonis,sper sa intri si sa vezi mesajul meu:azi am fost la doctor si sunt fericita,ca dupa lunile astea negre in fine se arata si pe strada mea soarele.operatia s-a vindecat f bine.s-a inchis si in interior si ovarele functioneaza normal.de miine a zis doctorul sa ne apucam de treaba ca vine ovulatia,si fara nici un tratament!!!!!sper cit de curind sa te anunt ca vom fii parinti sa dea dumnezeu.tu te simti bine?nu ai mai scris in ultima vreme.zi si tu ce mai faci cind poti sa intri pe forum,ok?te pupic dulce si sper sa citesti mesajul.si pentru cele care au chisturi si se vor opera sa stea linistite ca isi revin repede.
  •  
    • 205 mesaje
    9 Oct 2006, 21:19
    0 0
    si am uitatt. mine operatia asta mi-a redat speranta,pt. ca am inceput sa am ovulatie si sper ca voi ramine gravida cit mai repede.inainte mi-a fost frica,dar acum ma bucur ca am facut-o.multa sanatate si mai vorbim.
  •  
    • 205 mesaje
    9 Oct 2006, 21:21
    0 0
    nu ai net acasa?daca da da-mi pe privat id-ul tau sa mai vb.(pt. teonis)ti-l trimit si eu pe privat.
  •  
    • 1272 mesaje
    9 Oct 2006, 21:24
    0 0
    roxi, sa-ti ajute Dumnezeu!
  •  
    • 205 mesaje
    10 Oct 2006, 10:48
    0 0
    merci mult si sa iti traiasca bebelusul.va citesc topicul cu gravidute zilnic.noi de aseara am inceput" sa lucram " la bebe,daca ne-a dat voie doctorul.............va pup pe toate.
  •  
    • 225 mesaje
    10 Oct 2006, 13:14
    0 0
    roxi, si din partea mea multa sanatate si sper sa ramai cat mai repede insarcinata! si stii ca se poate ca ai mai ramas o data, deci totul este ok, poti ramane.
    trebuie numai sa fii optimista si o sa vezi ca totul va fi bine!
    pupi
  •  
    • 205 mesaje
    10 Oct 2006, 13:37
    0 0
    merci pt. incurajari si sa stii ca sunt f optimista in ceea ce priveste viitorul.multa sanatate
  •  
    • 205 mesaje
    10 Oct 2006, 13:54
    0 0
    sunt fericita ca nu trebuie sa mai fac tratament pt. bebita pt. sarcina care am pierdut-o in febr. era in urma unui tratament destul de indelungat si sincer mi-ar fi fost greu sa o iau de la capat cu injectii,pastile si temp. luata la ora fixa.acum nu as mai face tretament decit daca ar fi ultima solutie.atunci de la el aveam stari de voma, dureri pt. ca se mareau ovarele si sincer e si stresant,pt. ca in loc sa il fac cind vroia el sa vina stateam si urmaream ziua si sa vezi scandal cind nu eram atunci amindoi acasa.....asta e bine ca a trecut si poate ca urmatoarea sarcina o voi duce la final.dupa 6 ani e f asteptat de amindoi.oricum ii multumesc lui dumnezeu ca am cel mai rabdator si intelegator sot,de aceea in iubesc enorm.
  •  
    • 202 mesaje
    11 Oct 2006, 10:59
    0 0
    Roxana, abia acum am vazut topicul.Imi cer scuze ca nu am mai scris dar nu prea imi este comoda pozitia la calculator si de aceea am evitat.Ti-am scris si pe privat dar nu sunt sigura ca am facut-o cum trebuie pt. ca nu stiu foarte bine adresa ta pe privat.Sa imi raspunzi.Si mie mi-ar placea sa mai vorbim si mi-ar fi mai usor pe privat. Te pup.
  •  
    • 205 mesaje
    11 Oct 2006, 11:26
    0 0
    cit timp a trecut de la operatie?mai stai acsa sau ai inceput munca?eu sunt acum la munca si ies la 18.mai vb.
  •  
    • 202 mesaje
    11 Oct 2006, 17:31
    0 0
    Abia au trecut trei saptamani de la operatie. Sa imi dai adresa ta de mess.Nu, nu m-am du inca la serviciu.Tu ai mai bine de 2 luni de la operatie, e normal ca esti la serviciu. Te pup.
  •  
    • 202 mesaje
    0 0
    Abia au trecut trei saptamani de la operatie. Sa imi dai adresa ta de mess.Nu, nu m-am du inca la serviciu.Tu ai mai bine de 2 luni de la operatie, e normal ca esti la serviciu. Te pup.
  •  
    • 202 mesaje
    0 0
  •  
    • 202 mesaje
    11 Oct 2006, 17:35
    0 0
    Habar nu am de ce a intrat mesajul de 3 ori. Eu nu l-am trimis decat o data.
  •  
    • 205 mesaje
    12 Oct 2006, 15:38
    0 0
    teonis intra pe privat si ti-o trimit,aseara nu am avut timp sa intru pe mess dar o sa intru diseara iti promit.
  •  
    • 202 mesaje
    12 Oct 2006, 17:38
    0 0
    Am primit mesajul si am vazut si pozele. Vorbim pe mess.
  •  
    • 205 mesaje
    16 Oct 2006, 14:32
    0 0
    teonis, se pare ca ne cam alergam pe mess. tu nu poti sta prea mult la calc?daca vrei stabilim o ora cind sa vb. seara. eu la birou nu pot folosi mess-ul.dar pot da mailuri.scrie-mi pe la ce ora intri diseara sa vb.eu o sa intru pe la 9,atunci ajung acasa.ce mai faci?cum te mai simti?chiar vreau sa mai vb.te pup!