RANA PE COL -URGENT

•  
    AL
    • 105 mesaje
    26 Iun 2003, 15:07
    1 0
    Buna fetelor! va rog mult sa-mi spuneti ce stiti de rana pe col?Mi s-a depistat o rana pe col si mi-au spus ca trebuie cauterizata.A mai avut cineva?
    Ce tratament a-ti facut?
  •  
    • 291 mesaje
    27 Iun 2003, 09:12
    1 0
    Nu te speria.Intr-adevar cauterizarea este singura rezolvare.Iti doresc sanatate.
  •  
    AL
    • 105 mesaje
    27 Iun 2003, 10:38
    1 0
    Multumesc mult de incurajare.
  •  
    • 296 mesaje
    27 Iun 2003, 10:41
    0 0
    ce simptome ai avut? imi pare tare rau pentru cele care au probleme genitale; eu as incerca un bioenergoterapeut; mama a scapat de un fibrom maricel dupa vreo sase sedinte de bioenergie; asta s-a intamplat acum multi ani, eram mititica, iar de-atunci n-a mai avut probleme in sensul asta; in schimb, acum nu mai poate sa se tina, face pe ea si cand rade; te strici de ras
  •  
    • 360 mesaje
    27 Iun 2003, 10:47
    0 1
    Nu neglija rana, daca nu este tratata poate genera probleme serioase.Am stst in spital in aceasta saptamana si am vazut o femeie care se simtea groaznic si nu mai reuseau medicii sa ii vindece o rana foarte veche.Cauterizarea este un procedeu relativ simplu si sigur.
    In paralel cu cauterizarea, fa si o serie de 10 Polidin, 2 fiole odata la 2 zile. Iti creste imunitatea si scade posibilitatea aparitiei infectiilor. Daca ai cumva antecedente alergice, intreaba un medic in prealabil.
  •  
    • 560 mesaje
    27 Iun 2003, 14:54
    0 0
    te rog mult sa mergi la doctor. lasa tratamentele paralele. e periculos/riscant...

rana aia da in cancer.
  •  
    • 7 mesaje
    30 Iun 2003, 14:42
    0 0
    Buna,
    Am avut si eu o rana pe col, care dupa cum mi s-a spus la ultimul control aproape s-a vindecat si am scapat fara cauterizare.
    Am o doctorita buna dupa parerea mea, se numeste Oncescu Ana si lucreaza la Policlinica Coltea. Am urma tratamente cu ovule, controale lunare, spalaturi vaginale recomandate de dansa dar si din Formula As si am scapat de cauterizare.
    Poti cauta in Formula As, vei gasi retete cu ceaiuri, pt spalaturi vaginale care la mine au avut rezultate.
    Totul de fapt consta in a-ti trata secretia vaginala pe care presupun ca o ai sau ai avut-o pt.ca ea este cauza ranii. Si mai este ceva: cat mai putine dulciuri, mai putina nicotina, mai multa odihna
    Sanatate multa.
  •  
    • 16 mesaje
    30 Iun 2003, 15:36
    0 0
    Ne poti da si noua date privind ce fel de spalaturi ai facut si modul de administrare ?
  •  
    • 7 mesaje
    30 Iun 2003, 16:22
    2 1
    Sigur ca da. Doua saptamani am facut alternativ spalaturi cu ceai de coada soricelului (prima seara) si ceai de cretisoara (a doua seara). Spalaturile vaginale se fac in fiecare seara. Urmatoarele doua saptamani faci spalaturi o data la doua zile. Concomitent poti face bai de sezut cu amestec de plante: musetel, coada soricelului, galbenele.
    Am facut si cu ceai de pelin si spalaturi cu bicarbonat de sodiu (1 lg de bicarbonat la 1 l apa).
    Pt mai multe informatii iti pot da maine nr din Formula As unde au aparut acestea
  •  
    • 16 mesaje
    30 Iun 2003, 16:48
    0 0
    Multumesc mult.Cred ca mi-ai fost de mare ajutor.Astept maine si nr. din Formula As.
    Te pupic
  •  
    • 420 mesaje
    2 Iul 2003, 00:29
    1 0
    AM AVUT 2 RANI DE LA CHIURETAJE (asa sustine doctorul), pe care le-am cauterizat, a durat 5 min minunea si...n-am simtit mare scofala. nu incerca alte tratamente, decat ce iti da doctorul!
    daca rana e mare si o cauterizezi, atunci cand nasti va trebui sa-ti taie cauterizarea, deoarece tine muschiul strans, nu-i permite dilatarea!
    CURAJ, caci , cica ajungi la cancer netratand-o! lasa bioenergeticianul si injectiile cu polidin, sfaturi ce ai primit pana acum si.....hai la ginecolog!
  •  
    • 560 mesaje
    18 Iul 2003, 13:39
    0 0
    ti-am trimis un mesaj privat.
  •  
    • 562 mesaje
    29 Iul 2003, 14:16
    1 1
    Buna! Eu am avut o rana pe col si a fost destul de mare. Nu am sa-ti ascund. Cauterizarea este singura solutie si nu este placuta. Nu se face anestezie dar trebuie sa ai curaj si sa fi constirnta ca trebuie sa scapi de aceasta rana. Daca o neglijezi iti va cauza in timp. Eu am suferit 20 de minute dar de ani de zile nu mai am nici o problema. Am o doctorita foarte buna. Daca vrei detalii da-mi un semn. Lucreaza la policlinica la Titan si la Caritas. Curaj!!!!
  •  
    • 1 mesaje
    11 Sep 2006, 20:58
    4 0
    Fetelor am si io o intrebare : cum se face o spalatura vaginala????
  •  
    • 64 mesaje
    14 Sep 2006, 14:31
    0 0
    cum se numeste doctora de la policlinica titan pls
  •  
    • 575 mesaje
    14 Sep 2006, 17:51
    1 0
    Lulu a atins un subiect f. important (pt mine) - am si eu o rana pe col. EI bine un doctor mi-a zis ca sa-mi fac cauterizarea, altfel voi avea pb in a ramane insarcinata, alt dr mi-a zis s-o aman pana dupa nastere (peste 2 ani sa zicem) din acelasi motiv pe care l-a zis Lulu cicatricea tine pielea stransa si nu permite dilatarea colului.
    Voi ce pareri aveti despre asta?
  •  
    • 171 mesaje
    14 Sep 2006, 18:59
    0 0
    Zidulet si eu am aceleasi intrebari.
    Eu am fost diagnosticata cu C3.
    Cand m-am pus sa citesc pe net m-am ingrozit.
    Momentan urmez tratament cu ovule Cervugid si spalaturi vaginale cu ceai de pelin.
    A mai avut cineva C3 si a scapat fara cauterizare?
    Mie tot nu mi-e clar.Daca facem aceasta cauterizare mai putem duce la capat o sarcina?
    Dupa aceea...ok amani cauterizarea dar ce te faci daca ramai insarcinata si rana pe col nu iti e vindecata?
  •  
    • 169 mesaje
    14 Sep 2006, 21:11
    1 1
    Buna. Rana asta pe col, din cate stiu eu, se rezolva numai la ginecolog, prin cauterizare. Am avut si eu una acum 2 ani...destul de urata...am vazut-o intr-o poza pe computer (chiar mi-a printat-o medicul si o am si acum acasa);mi-a cauterizat-o cu anestezie(m-a adormit), am stat la clinica lui privata(vreo ora)dupa cauterizare, intr-o rezerva, si apoi am plecat acasa...chiar imi amintesc ca am si condus pana acasa desi aveam o stare de voma. Am facut apoi un tratament(nu-mi mai amintesc cu ce):spalaturi, ovule...chestii din astea...si apoi la cateva luni am facut iarasi colposcopia:ALTA VIATA!!!AM SI POZA ASTA!!! CONCLUZIA:MERGI LA DOCOTR,RANILEA ASTEA DEGENEREAZA SI SE FAC DIN CE IN CE MAI URATE SI DAU IN CANCER!!!NU MAI ASTEPTA!SANATATE.eu de atunci ma simt ok
  •  
    • 134 mesaje
    15 Sep 2006, 00:07
    2 1
    buna fetelor si eu am avut o rana si am cauterizat-o.
    in legatura cu ,cum se face spalatura vaginala..ai nevoie de un irigator.este foarte simplu ..il umpli cu ce ai,ceaiuri sau pur si simplu apa ,si te speli.irigatorul ajuta foarte mult..reducerea bolilor.multe dintre noi avem unghii
    chiar si de la unghii se poate face o rana,asa ca daca folosesti irigatorul risti mai putin
  •  
    • 575 mesaje
    15 Sep 2006, 10:44
    2 1
    Aytana ti-am scris mesaj privat.