ciclu menstrual abundent

•  
    • 100 mesaje
    9 Oct 2006, 09:39
    0 0
    Nu stiu ce sa mai fac, de o zi mi-a venit ciclul foarte abundent. Stie cineva vreun tratament sa - l mai domolesc...
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Oct 2006, 11:45
    0 0
    in primul rand, repaus.

in al doilea rand, ai grija sa scoti din alimentatie condimentele tari (piper, ardei iute etc) si alimentele bogate in proteine - nu doar zilele astea...
  •  
    • 430 mesaje
    9 Oct 2006, 11:48
    0 0
    Sa iei neaparat in perioada asta vitamine, mai ales calciu si daca te doare burta foloseste supozitoare de indometacin. Daca chiar iti vine foarte tare mergi la farmacie si vezi ca sunt niste picaturi pentru asa ceva, dar sa citesti prospectul inainte sa vezi daca nu esti alergica la ele. Mi-e medicul mi le-a recomandat mai demult. Mai bine suna macar medicul tau ginecolog daca nu poti merge pana la el.
  •  
    • 8403 mesaje
    9 Oct 2006, 13:46
    0 0
    de regula, o menstruatie abundenta in conditiile in care tu in mod normal nu o ai asa, indica o raceala. ar fi bine ca dupa perioada aceasta-daca e prea abundent ciclul, iti recomand Clorocalcin si Vitamina K sau Ergomet-dar asta numai daca este prea abundent-.dar dupa ce trece aceasta perioada ar fi bine sa faci un tratament cu antibiotice, urmat de cinci zile de Polidin.

totul injectabil.