de ce nu scap de gardnerella?

•  
    • 83 mesaje
    8 Oct 2006, 17:02
    5 4
    Scanteie, pentru ca am vazut ca ai fost draguta si le-ai raspuns fetelor imi permit sa te rog sa ma ajuti si pe mine cu un sfat. Problema mea: gardnerella. Spun problema pentru ca o am de 3 ani si jumatate si deja am ajuns la limita suportabilitatii cand vad ca nu reusesc sa scap de ea...Am facut nenumarate tratamente si ma vindec pentru cel mult patru-cinci luni dupa care imi reapare si o iau de la capat cu tratamentele. Mi s-au prescris tratamente cu Metronidazol, Flagyl, Fasigyn, Klion, Colposeptine, Polyginax...acum vad ca nu mai trece deloc, nimic nu-si mai face efectul, sunt disperata. Am iritatii, mancarimi, o durere imensa la contactul sexual si nu stiu ce sa mai fac. In plus, anul trecut mi-am facut tipizarea AND-HPV si am aflat ca am HPV cu tulpinile 16, 31, 33. Am o rana pe col, am facut un tratament si urmeaza ca la sfarsitul lunii sa fac o excizie cu ansa.
    Nu port lenjerie sintetica, nu fac irigatii, ma spal dupa fiecare scaun. Am facut toate analizele posibile si le-am repetat in locuri diferite, nu imi iese decat aceasta gardnerella despre care toti dr. spun ca e ceva minor. O fi o boala minora dar mie mi-a dat viata peste cap, daca nu as avea simptomele astea atat de suparatoare nu m-ar deranja, dar sa simt in permanenta usturimi, sa nu pot sa fac sex din cauza durerilor…asta ma termina psihic.
    Am luat Probiotics, un medicament natural care contine lactobacili, mananc sanatos, iau vitamine, acum urmez si o cura cu echinaceea. Ma gandesc ca am toate sansele sa nu mai pot face copii, ma ingrozesc pentru ca nu vad ce as mai putea face. Ultimul tratament l-am facut acum 3 saptamani (Fasigyn doza unica, apoi timp de 10 zile cate un ovul de Flagyl seara), dar cum l-am terminat am inceput sa ma simt si mai rau, adica am dureri mari de ovare, scurgerea s-a intensificat, senzatia de disconfort e mai accentuata si parca si intrarea in vagin e putin umflata. Ma ustura la urinare si pur si simplu nu stiu ce sa fac. Toate tratamentele le-a facut si sotul meu, dar oricum, nu am mai avut contact sexual de 4 luni. Doctorii mi-au spus ca nu mai au ce tratamente sa-mi dea, si ma sfatuiesc sa repet tratamentul cu doza unica de Fasigyn sau cu 10 zile de Metronidazol (2 pastile/de 2 ori pe zi). Imi e tare rau de la Flagyl; si de la Metronidazol, nu mi le mai suporta organismul.
    Poti sa ma ajuti cu un sfat, am vazut ca tu recomanzi Cervugidul la sfarsitul tratamentului. Cate ovule sa-mi pun? Are vreo importanta ca am terminat tratamentul acum 3 saptamani?
    Scuza-ma ca m-am intins atat, dar ti-am dat toate amanuntele ca sa-ti faci o idee mai exacta.
    Multumesc anticipat.