Unghiile...a mai patit cineva?
-
7 Oct 2006, 22:230 0Acum cateva zile am purtat niste pantofi mai stramti toata ziua...pe seara cand am ajuns acasa ma cam dureau unghiile mari de la picioare dar nu am dat importanta...am banuit ca trece pana dimineata si asa a si fost insa la vreo 2 zile cand mi-am schimbat oja am descoperit ca unghiile mele s-au desprins de pe patul unghial(la unul din picioare aproape jumatate de unghie nu mai e lipita de deget...si asta fara sa am vreo rana sau sa imi curga sange) .Vreau sa ajung neaparat la un medic dar nu stiu nici macar unde sa ma duc...intre timp as vrea sa stiu dc ati patit vreodata asa ceva si ce ati facut...unghiile si-au mai revenit?
-
8 Oct 2006, 14:38Si pe mine ma mai dor unghiutzele cand port pantofi mai mult de 8 ore , cred ca este normal

Dar niciodata nu mi-au cazut unghiile
Eu zic sa te duci la doctor , sa nu ai doamne fereste vreo ciuperca sau alt microb .
Multa sanatate! -
8 Oct 2006, 19:24N-am mai auzit de o problema similara, dar iti recomand sa mergi la dermatologie, la spitalul Colentina. Eu nu cred ca de la pantofi ti s-au desprins (sau poate pantofii au grabit procesul), ci mai degraba as inclina spre o deficienta interna.
-
9 Oct 2006, 17:39E posibil sa fie si o boala, dar mai sigur, de la pantof s-au desprins. Am si eu o prietena care a patit la fel. I-au picat unghiile de la ambele picioare. Stai linistita, cresc inapoi, perfect normal. Nu se va observa nimic.. Pentru linistea ta personala, mergi la un medic, sa vezi ce-ti spune si el. Multa sanatate!
-
9 Oct 2006, 18:13posibil sa fie o lipsa de substante minerale.calciu, zinc, fe.nu ar strica sa urmaresti putin la analize concentratia sanguina si serica aa acestor elemente.in rest...cred ca esti sanatoasa