ULCIOR.......help k dak nu mor
-
2 0fetelor.........am si io o problema ......ieri mi-a iesit un ulcior.....de abia se vedea ieri dar azi cand m-am trezit .....looooool......deja aveam ochiul umflat.....si sambata viitoare am o nunta......ajutati-ma va rog......
-
Buna, tin minte ca fata mea, cu doua zile inainte de a se duce la o nunta, era si domnisoarade onoare, deci nuntasii erau cu ochii si pe ea, i-a aparut un ulcior si a cerut sfatul farmacistei, i-a dat un unguent si imediat i-a dat inapoi.
Din pacate nu mai retin denumirea produsului,dar du-te la farmacie.
Oricum, intr-o saptamana iti trece! -
la famacie e un unguent numit kanamicina,dar e bun si orice antibiotic pe care ti-l recomanda farmacista.nu te prosti cu leacuri babesti...iti va trece fff repede
si eu am patit asa,ma duceam la o nunta si am zis sa ma machieze o"profesionista" si mi-a dat cu dermatograful ei ,nu al meu,pe partea inferioara a ochiului ,in interior.am rugat-o sa nu dea acolo ca nu obisnuiesc,dar ea,nu si nu ca stie ea ce face,adica din mine o printesa.
si nunta era in mures,eu in bistrita si am plecat direct acolo.pe drum am simtit ca ma mananca ochiul ,imi venea sa mor,am oprit la o farmacie si m-am dat cu kanamicina si pana seara mi-a trecut senzatia de mancarime.nu dispera,ai sa fii fara ulcior la ochi la nunta -
acum daca tot s-a dezvoltat tre sa iei medicamente dar pe viitor,in momentul in care simti ca-ti apare(te ustura putin si ii vezi capul,adica un punctulet),trebuie sa iei un usturoi ,sa-l tai in doua si sa te freci exact pe punctuletul respectivcu usturoiul(da'nu ti-l bagi in ochi,doar tragi un pic de pleoapa).Mie imi apar frecvent si cum le aplic terapia cu =m dau inapoi.Odata eram in deplasare si pana sa pun usturoi se facusemare de nu mai vedeam.A trebuit sa ma duc la dr.sa-mi faca o mica incizie sa-mi dea drumul la puroi.