pls help

•  
    • 63 mesaje
    5 Oct 2006, 23:50
    0 0
    peste zile-o saptaman ar trebui sa imi vina ciclul menstrual ... si de doua zile am o scurgere maronie.... de la ce ar putea fi?astept raspunsurile voastre ... aici si pe private
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Oct 2006, 01:14
    0 0
    ai luat postinor in ultimele zile?ar putea fi o cauza..
  •  
    • 63 mesaje
    6 Oct 2006, 17:53
    0 0
    nu am luat postinor....
  •  
    • 867 mesaje
    6 Oct 2006, 17:58
    0 0
    iei anticonceptionale? daca da si sangerarea nu e abundenta, atunci fenomenul e normal si se numeste spotting. Asta se intampla mai ales in timpul primelor luni cand iei anticonceptionale, pana se regleaza organismul. Spottingul mai apare si din cauza unor mici dezechilibre hormonale. Si eu am avut asa ceva acum o luna desi iau pilule de un an si 3 luni. deci dupa parerea mea daca sangerarea nu e abundenta nu trebuie sa te ingrijorezi. oricum pentru linistea ta e bine sa mergi la ginecolog. daca nu te-ai protejat cum trebuie sangerarea poate fi si semn de sarcina.
  •  
    • 9835 mesaje
    6 Oct 2006, 18:24
    0 0
    asa este, sangerarea asta maronie poate aparea si fara anticonceptionale. am avut-o si eu, timp de vreo 1-2 ani (imi aparuse de la nivelul scazut de estrogeni).

cu vreo 3 zile inainte de ciclu aparea scurgerea asta maronie, redusa cantitativ, si abia apoi se declansa ciclul asa cum trebuie.

nu stiu ce sfat sa iti dau, roxy... mie problema asta mi s-a rezolvat relativ de curand, dupa ce am urmat un tratament naturist comandat din india (si pe care l-am luat pentru alte probleme de sanatate ale mele - dar uite ca m-a ajutat si in privinta asta).
  •  
    • 63 mesaje
    13 Oct 2006, 15:47
    0 0
    mesajul l-am scris in 5..... azi e 13..... si vineri .
    Ma cam doare burat cateodata dar nimik.... deci deja disper...... nu mai pot......... o sa-mi fac azi un test..... daca sunt insarcinata am pus-o......... voi ce ziceti?
  •  
    • 4411 mesaje
    13 Oct 2006, 16:30
    0 0
    Este posibil,insa nu te stresa pana nu faci testul.Scurgerea maronie poate fi si un ciclu "peste sarcina"..cel putin asa am auzit ca se manifesta..
  •  
    • 63 mesaje
    14 Oct 2006, 18:09
    0 0
    mi-am facut test...... de fapt 2... unu aseara si unu dimineata... si ambele negative.... probabil de la o raceala imi intarzie..... am racit tare rau la ovare saptamana trecuta...
  •  
    • 63 mesaje
    19 Oct 2006, 08:44
    0 0
    nici un raspuns?