Produsele Aloe ( FOREVER)

•  
    • 68 mesaje
    5 Oct 2006, 21:43
    0 0
    Buna!As vrea sa stiu daca a mai folosit cineva produse Forever si ce parere aveti despre ele. Eu am auzit numai de fff bine. Acum folosesc pt. prima data Aloe First+ crema Aloe Propolis pt. fata pt. niste cosuri. Nu am o sapt. si deja vad efectele. As dori sa stiu daca a mai folosit cineva pt. probleme ginecologice. Mersi!
  •  
    • 68 mesaje
    5 Oct 2006, 21:48
    1 0
    nu imi raspunde chiar nimeni?!
  •  
    • 765 mesaje
    5 Oct 2006, 22:45
    0 0
    Daca a folosit pentru altceva decat probleme ginecologice are relevanta?
    Daca da, putem vorbi.

Aloe First si Aloe Propolis Creme sunt foarte bune pentru acnee. Eu ti-as zice sa folosesti odata pe saptamana si Aloe Scrub. Dupa care sa folosesti First-ul si crema cu propolis.
  •  
    • 68 mesaje
    5 Oct 2006, 22:57
    0 1
    mersi pt. raspuns. tu ai folosit? intrebam pt. ca am niste probleme ginecologice...
  •  
    • 765 mesaje
    7 Oct 2006, 16:37
    0 1
    Da, am folosit si folosesc pentru probleme dermatologice si nu numai. Daca vrei sa vorbim, ma gasesti la eiajn@yahoo.com
  •  
    • 4411 mesaje
    7 Oct 2006, 21:49
    0 0
    super..vad ca voi le folositi..produsele pentru ten sunt bune?nu am un ten cu probleme insa folosesc multe chestii si caut mereu cate ceva nou
  •  
    • 1013 mesaje
    8 Oct 2006, 01:04
    0 2
    am folosit crema anticelulitica care presupunea si infasuratul in acea folie ,pot sa spun ca simteam ca "arde".ar fi dat rezultate bune,dar am ramas insarcinata si nu se recomda pe perioada sarcinii.parerea mea este ca sunt produse bune,daca sunt folosite constiincios.
  •  
    • 22 mesaje
    8 Oct 2006, 13:01
    0 0
    buna, eu folosesc produse pentru ten si pot spune ca se cunoaste diferenta de alte produse cat si eficienta
    as vrea sa va intreb daca procurati produsele la pret de reducere?
    daca nu contacti-ma sa va spun cum
  •  
    • 2 mesaje
    8 Oct 2006, 16:13
    0 0
    Stiu si eu niste produse foarte bune cu aloe, le folosesc de mult timp si ma impac bine cu ele.
    Daca vrei sa vezi ce si cum... http://www.bodyalchemist.ro/content/zuccari-tratamente-naturiste.htm
  •  
    • 187 mesaje
    8 Oct 2006, 20:29
    0 0
    eu am folosit produse aloe pt un chist ovarian si fibrom uterin, nu mi/au facut bine, am luat aloe berry gel si ceaiul de aloe, pina cind am luat gelul cantitate mica, cred 2 linguri de 2 ori pe zi nu am simtit nimic deosebit dar dupa o luna am marit doza la 60ml pe zi si atunci am inceput sa am dureri de sini si atunci ma intrerupt tratamentul
    conteaza f mult virsta si ce fel de pb ginecologice ai, daca sint hormonale, vezi sa nu/ti faci mai rau decit bine cu produsele aloe, eu de exemplu nu suport nici stickul deo de la ei,transpiratia nu are miros aproape deloc fara deodorant dar cind ma dau cu stickul de la ei miroase ff urit, nici pe ala nu/l mai folosesc
    am ramas cu un bidonas de aloe berry sigilat si cu un pachet de ceai, si nu sint f ieftine
    si eu am cumparat produsele la pret fara adaos...
  •  
    • 290 mesaje
    8 Oct 2006, 20:53
    0 0
    Mirmo,nu te supara pe mine dar eu iti dau un sfat prietenesc dute si fa o mamografie.Durerile acelea sunt semne ,si crede-ma ca nu sunt prea bune,cauzate de gel deoarece cala orice procedura a rascolit.Te rog sa-vezi despre ce e vorba.Fata mea a avut multe complicatii si datorita lor a scapat.Sunt sigura ca ai si multe toxine daca spui ca si dupa ce te dai custick mirosi.Si nu le arunca caci crede-ma ca sunt adevarate minuni.Eu as dori,bineinteles daca doresti si tu,sa vb. pe mess.vyo_1968
  •  
    • 68 mesaje
    9 Oct 2006, 12:51
    1 1
    eu una am auzit numai de fff bine despre aceste produse...as vrea sa incep sa folosesc pt. niste robleme ginecologice. intrebarea mea este: impreuna cu tratamentul prescris de medic pot face rau? sau se pot lua concomitent? presupun ca nu au ce sa-mi faca rau...astept un raspuns.
  •  
    • 68 mesaje
    9 Oct 2006, 12:51
    0 0
    eu una am auzit numai de fff bine despre aceste produse...as vrea sa incep sa folosesc pt. niste robleme ginecologice. intrebarea mea este: impreuna cu tratamentul prescris de medic pot face rau? sau se pot lua concomitent? presupun ca nu au ce sa-mi faca rau...astept un raspuns.
  •  
    • 290 mesaje
    10 Oct 2006, 12:46
    0 0
    nici gand de a face rau,din contra reduce din toxicitatea medicamentelor.sfatul meu este sa te inscrii sa le iei la pret de consumator.daca doresti te ajut cu cea mai mare placere.
  •  
    • 1070 mesaje
    20 Oct 2006, 09:06
    0 0
    Vyo, zi-mi si mie daca inscrierea e gratuita si daca mostra de our plane este 150 cu totul si 50 incarcarea.Vreau sa verific pe cineva.
  •  
    • 290 mesaje
    20 Oct 2006, 17:02
    0 1
    Inscrierea este gratuita dar la inscriere se da mapa cu catalog,politica firmei,formular de inscriere si foaie de comanda care costa 100.000.Iar produsele de care spui nu inteleg ce sunt sa-ti spun pretul
  •  
    • 56 mesaje
    3 Nov 2006, 20:51
    1 3
    din experienta va spun ca FLP este o mare teapa , cred ca pun apa chioara in loc de aloe ,eu am avut vreo 4-5 produse de la ei pt acnee cu zero efecte toate .
  •  
    • 290 mesaje
    4 Nov 2006, 14:46
    0 0
    Ce anume ai folosit?Fiica mea face 15 ani si-ti dai seama ca la varsta asta n-a fost ocolita de acnee.Se spala cu sapunul lichid si-si da cu crema verde si a scapat.Eu te contrazic ca e o mare teapa,fata mea a avut mari probleme si datorita acestor produse s-au rezolvat
  •  
    • 746 mesaje
    5 Nov 2006, 19:12
    0 0
    parerea mea e ca sunt produse foarte bune.folosesc atat cosmeticalele cat si gelul aloe,minerale,omega-3,laptisotul royal.
    chiar mi-am renenit din niste probleme destul de seriose cu ajutorul acestor suplimente!