Produsele Aloe ( FOREVER)
-
0 0Buna!As vrea sa stiu daca a mai folosit cineva produse Forever si ce parere aveti despre ele. Eu am auzit numai de fff bine. Acum folosesc pt. prima data Aloe First+ crema Aloe Propolis pt. fata pt. niste cosuri. Nu am o sapt. si deja vad efectele. As dori sa stiu daca a mai folosit cineva pt. probleme ginecologice. Mersi!
-
eu am folosit produse aloe pt un chist ovarian si fibrom uterin, nu mi/au facut bine, am luat aloe berry gel si ceaiul de aloe, pina cind am luat gelul cantitate mica, cred 2 linguri de 2 ori pe zi nu am simtit nimic deosebit dar dupa o luna am marit doza la 60ml pe zi si atunci am inceput sa am dureri de sini si atunci ma intrerupt tratamentul
conteaza f mult virsta si ce fel de pb ginecologice ai, daca sint hormonale, vezi sa nu/ti faci mai rau decit bine cu produsele aloe, eu de exemplu nu suport nici stickul deo de la ei,transpiratia nu are miros aproape deloc fara deodorant dar cind ma dau cu stickul de la ei miroase ff urit, nici pe ala nu/l mai folosesc
am ramas cu un bidonas de aloe berry sigilat si cu un pachet de ceai, si nu sint f ieftine
si eu am cumparat produsele la pret fara adaos... -
Mirmo,nu te supara pe mine dar eu iti dau un sfat prietenesc dute si fa o mamografie.Durerile acelea sunt semne ,si crede-ma ca nu sunt prea bune,cauzate de gel deoarece cala orice procedura a rascolit.Te rog sa-vezi despre ce e vorba.Fata mea a avut multe complicatii si datorita lor a scapat.Sunt sigura ca ai si multe toxine daca spui ca si dupa ce te dai custick mirosi.Si nu le arunca caci crede-ma ca sunt adevarate minuni.Eu as dori,bineinteles daca doresti si tu,sa vb. pe mess.vyo_1968