Sindrom subocluziv
-
5 Oct 2006, 11:391 0Am si eu o mare problema cu mama si nu stiu cum sa o rezolv. Acum cativa ani, a fost operata de ocluzie intestinala si, din cauza aderentelor si a faptului ca are un intestin foarte lenes, la doua-trei saptamani face diverse crize: se baloneaza, vomita, are dureri abdominale. Apar din senin, nu pot sa spun ca sunt neaparat anumite alimente care ii fac rau, poate manca un aliment de cateva ori la rand si sa ii fac rau dintr-o data, sau poate sa nu il tolereze din prima. Pana la urma nici nu stiu daca neaparat e de vina un aliment sau daca nu cumva in momentul in care se aduna mai multe in stomac, se declansseaza criza. In principiu pe ea a vazut-o la un moment dat cineva care i-a spus ca in principiu nu prea e mare lucru de facut si ca sa se fereasca de ce stie ca ii face rau. Crizele insa se pare ca s-au intetit si as vrea totusi sa o duc undeva, la un gastroenterolog sau, in fine, fiindca trebuie sa existe cred eu un tratament care sa creasca mobilitatea intestinului si, evident si un regim alimentar corespunzator.
Se confrunta cineva cu asa ceva? Aveti un sfat si pentru mine? Mi-e mila de ea cand o vad cum se chinuie.