fetelor mi-e frica
-
4 Oct 2006, 13:370 0Fetelor mi-e frica sa mai ies din casa. M-a cuprins o depresie, Doamne, parca sunt nebuna, incerc sa invat sa am alte preocupari, este groaznic!
-
4 Oct 2006, 13:47hei,stai cuminte! ce e aia depresie?!gandeste-te la ceva frumos,respira adanc si o sa-ti treaca.spune-ti ca viata e frumoasa si ca te simti mai bine pe zi ce trece.
-
4 Oct 2006, 14:14http://greatday.com/motivate/061004.html
Asta te poate ajuta, mai exista remotiv si poti incerca cu muzica vesela, filme care te binedispun, vorbeste cu noi, iesi sa-ti faci coafura, du-te si cumpara-ti ceva dragut...nu te lasa coplesita. -
4 Oct 2006, 14:23Ceama-i in ajutor pe cei apropiati: prieteni, familie, stai in mijlocul lor, te vei simti iubita, protejata si...mai fericita.
-
4 Oct 2006, 14:59Nu te lasa coplesita.Acum cand esti la inceput,pune piciorul in prag si nu da atentie pre multa la ceea ce simti.Mai tarziu o sa-ti fie muuuult prea greu,iti spun din proprie experienta.Vezi cum stai cu calciul si repeta-ti ca nu ai absolut nimic,totul e doar in inchipuirea ta
-
5 Oct 2006, 15:13adelaaa...hei! ia-o usor...respira adanc...si spune-ne si noua care e problema...trebuie gasita cauza...si tratata! hai ca n-o fi dracu asa negru'!