polip endometrial
-
0 3Fetelor, ati avut un astfel de polip?????? E la nivelul uterului, mai exact in locul unde ar trebui sa se instaleze sarcina...Sunt ingrozita!!Voi l-ati eliminat chirurgical? Mie asa mi -a recomandat medicul , dar sunt cam speriata!Spuneti-mi din experienta voastra...Mersi!
-
Spune-mi si mie de la ce se face acest polip.Tie ce ti-a spus medicul?
Cumnata mea are 31 de ani,nu a facut nici o intrerupere de sarcina iar medicul la care a mers i-a zis"Aaaa,de la avorturi ai fc asta....".I-am recomandat sa nu mai mearga in viata ei la medicul asta.
Pana la urma si l-a indepartat chirurgical si acum e bine mersi. -
Buna,
Am sa-ti povestesc ce am patit eu,dar nu vreau sa te sperii poate la tine este altfel,am ramas insarcinata foarte greu,dar din lipsa de timp nu am fost la control ca sa vad de ce nu raman insarcinata,dar s-a intamplat minunea, fericire mare pana la 3 luni cand a inceput sa ma doara burta si au inceput mici scurgeri inclore dupa cateva zile rozii,facusem toate analizele dupa ce am ramas la o luna si totul era perfect??? am mers la medic si mi-a dat tratament pentru mentinere, dar scurgerile erau mai abundente, cand am inceput sa pierd lichidul amiotic si am pirdut sarcina spunandu-mi ca sau rupt membranele si eu am avut grija sa nu ridic sau sa fac efort nici sex nu am facut dupa ce am aflat ca am ramas insarcinata,torul se intampla acum un an mai exact pe 02.10.2005. Am pierdut sarcina si a urmat calvarul aveam sangerari fff dese mi s-a spus ca am fibron si sa fac tratament, am hotarat sa merg la Tg.Mures eu sunt din Neamt si acolo mi-a facut histeroscopie si s-a depistat ca am polipi. Este o operatie fff usoara si a doua zi am plecat acasa. Dar am si un febron in spatele cavitatii uterului care nu deranjeaza deocamdata. Mai rau este ca nu mai pot face copii, decat fff greu si cu tratament. Am peste douzeci de zile 41 ani si nu as mai putea trece printr-o pierdere. Eu iti doresc dintot sufletul sa faci un colpil si sa fii fericita. Eeu sunt putin trista.Dar viata merge inainte.Te pup -
Of, of, imi pare rau de experienta ta ilieadriana!Fruntea sus!! Trebuie sa mai existe o speranta!Nu abandona ideea de a da nastere unui copilas!E cu siguranta greu dupa incercari si iar incercari...Eu incerc sa fac tot ce e omeneste posibil...Mai mult de atat, Dumnezeu sa ne ajute!
Simmy35, multumesc pt mesajul tau!La mine situatia e putin diferita, in sensul ca acest polip este fixat exact in locul unde trebuie sa se instaleze sarcina!Are efect anticonceptional...Fibrom nu am...
Va pup!