Dr Tutunaru-ginecolog date de contact...

•  
    • 2 mesaje
    2 Oct 2006, 19:03
    0 0
    Buna ziua!
    Aura este numele meu si sunt nou nouta in acest forum. Principalul meu interes in acest moment este sa intru in legatura cu Dr Tutunaru-ginecolog la spitalul Elias. Stie cineva nr lui de tel, chiar si fix, please...!
    Merci
    Have a nice day!
    Aura M
  •  
    • 403 mesaje
    3 Oct 2006, 09:02
    0 0
    Intra pe WWW.INFERTILITATE.RO si vei gasi tot ce iti trebuie.Acesta este siteul Dt.Tutunaru.Ai nr. si pt.programari....
  •  
    • 225 mesaje
    3 Oct 2006, 10:14
    0 0
    hei, viocris, ce faci, nu ai plecat in concediu?

eu tocmai am aflat ca luna asta voi fi plecata 2 saptamani eu si o saptamana sotul (cealalta, nu din cele ale mele). deci, nu putem sa facem copii ca nu ne intalnim. parca sunt din stan si bran, zau asa....

si doctorita mea mi-a zis sa-mi moditorizez ovulatia 2 luni sa vedem cum stam. ce sa faci, sa mi-o moditorizez si sa vad ca am si nu ne vedem? n-are nici un rost ca ma enervez mai tare.

dar, sa stii ca in ciuda acestor lucruri, stau tare bine cu moralul si sunt sigura ca va fi totul bine. si daca as ramane, mi-ar fi tare greu ca nu am bani de nimic - de doctori, analize, de nimic...

asa ca, sunt sigura ca Dumnezeu le vede pe toate si le aranjeaza.

te pup si sa ne auzim cu bine!
    ps: tu ce adresa ai? sa-ti trimit niste poze daca vrei.
  •  
    • 2 mesaje
    3 Oct 2006, 10:48
    0 0
    Multumesc f mult pt tips, viocris
  •  
    • 403 mesaje
    3 Oct 2006, 12:14
    0 0
    Mihasol plec pe 16 Oct.in concediu si stau 2 sapt.in care prind si ovulatia si ziua mea si sunt si plecata la liniste undeva prin Valcea. Ce zici suna bine?Eu zic ca da !
    De ce sa nu o monitorizezi ce te costa?Cum ti-a spus cu termometrul in fiecare zi la aceeasi ora?
    adresa esre Dumitrascu_vlt@yahoo.com
    Aureliam imi pare bine ca am putut sa-ti fiu de folos.Multa sanatate.
  •  
    • 225 mesaje
    3 Oct 2006, 13:45
    0 0
    nu, mi-a zis de testele de ovulatie care trebuie sa le fac in anumite zile. cum e cu termometru, de care sa cumpar si cum sa fac?

sunt sigura ca va fi bine la tine, daca nu acum, pe viitor sigur!
  •  
    • 403 mesaje
    3 Oct 2006, 14:41
    0 0
    M-am conformat si sunt sigura ca se va rezolva; nici nu mai imi fac probleme.
    In legatura cu termometrul iti trebuie unul normal si iti iei temperatura zilnic la aceeasi ora(ori sub limba ori sub brat)si notezi intr-un tabelas(am dat eu o data tabelul)
    temp.
    36
    36,5
    37
    37,5
    ziua 1 2 3 4 5 ..........
    si indreptul zilei 1 faci un punct temperaturii aferente si la sfarsit iti va iesi un grafic pe care il arati doctoritei si vede exact zilele fertile.Daca nu intelegi spune-mi, dar eu zic ca este destul de simplu.
  •  
    • 225 mesaje
    3 Oct 2006, 15:09
    0 0
    am inteles, mi-a explicat f bine. dar asta inseamna ca trebuie sa monitorizez din prima zi a CM, nu?

mersi
  •  
    • 403 mesaje
    3 Oct 2006, 15:56
    0 0
    asa ar fi bine dar nu neaparat..
    acum de ex. in ce zi esti a CM?
  •  
    • 225 mesaje
    3 Oct 2006, 17:20
    0 0
    in a noua zi.
  •  
    • 403 mesaje
    3 Oct 2006, 17:54
    0 0
    Este Ok zic eu si de azi.pentru ca practic nu ai intrat inca in perioada fertila deabea de acum incolo incepe.Sa stii ca acum nu am timp sa-ti scriu pe email, dar iti scriu maine oK?
    te pup si sa ai o seara buna