despre anticonceptionale

•  
    • 454 mesaje
    2 Oct 2006, 17:26
    0 0
    fetelor poate o sa ma credeti nebuna dar eu ma vad non stop insarcinata o perioada am facut sex neprotejat pt ca nu suport niciuna din metode adica doar aceea cu ejacularea afara...acum as vrea sa ia-u anticonceptionale cand e vb de sarcina sau copii sau anticonceptionale sunt total pierduta poate ma invatati si pe mine cate ceva p ca vreau sa merg la medic si nu as vrea sa ma duc si sa nu stiu nimic sper ca ma veti putea ajuta.
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Oct 2006, 17:50
    0 0
    Mai exact, ce vrei sa sti?
  •  
    • 1562 mesaje
    2 Oct 2006, 17:52
    0 0
    hei, nu e nici o jena sa nu stii nimic...d-aia exista medici...ii spui ce si cum si el te va sfatui care metoda ti se potriveste cel mai bine. anticonceptionalele sunt ok, sigure si te scapa de griji. inainte sa le iei(exista o gama larga) cel mai bine e sa iti faci in control si medicul iti ca recomanda pilulele adecvate... deci nu tre sa stii mare lucru...chiar el ti le va recomanda
  •  
    • 454 mesaje
    2 Oct 2006, 17:57
    0 0
    da cu anticonceptionalele e ushor dar nush as vrea sa shtiu ce implica un avot cat costa cum iti poti da seama daca esti insarcinata exceptand greturi ameteli intarzierea ciclului etc
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Oct 2006, 18:27
    0 0
    Cel mai simplu sa iti dai seama e sa faci un test de sarcina, dupa vreo saptamana de intarziere a ciclului. Sper sa nu ajungi la avort, mai bine te pazesti!
  •  
    • 33 mesaje
    3 Oct 2006, 22:53
    0 0
    Ce se intampla daca faci o pauza la anticonceptionale?dupa cat timp dupa pauza vine ciclul si ce se va intampla?Le-am intrerupt din 17 septembrie, dar nu vad nici o schimbare.Oare o sa vad acum cand imi vine ciclul in 15.Eu am avut un ciclu f regulat.Am luat pastile din cauza unui chist ovarian, am scapat de el si am oprit si luarea pastilelor.Ce efect va avea asupra mea?
  •  
    • 1198 mesaje
    4 Oct 2006, 08:43
    0 0
    Pauza nu are nici un efect major. ciclul va fi mai abundent decat atunci cant iei anticonceptionale, si mai apare un disconfort abdominat! Mai multe nu ar trebui sa se intample.
  •  
    • 33 mesaje
    8 Oct 2006, 01:02
    0 0
    multumesc!!!
  •  
    • 345 mesaje
    8 Oct 2006, 10:58
    0 0
    Apropo de asta, am si eu o problemutza.Cand am plecat la mare, in august, am luat doua folii de yasmine consecutiv, fiindca imi aparea "micutza problema" fix acolo. Pana la urma le-am luat, 2 luni nu am avut menstruatie, dupa ce am terminat si a doua folie, la 4 zile, pe ceas mi-a venit, in regula, fara nici o dereglare sau neregula. Dupa care am zis sa iau o pauza de o luna de anticonceptionale, fiindca oricum luasem un an. Stiu ca nu era cazul, dar am facut-o. Toata luna asta nu am folosit decat prezervativ, o singura data mai pe la inceputul ei, a fost o prosteala mica, neprotejata, insa dupa am folosit prezervativul. Problema e ca azi e ziua 30 si nu mi-a venit. In mod normal, cand nu luam anticonceptionale, imi aparea la 28 de zile, cel mult 29. Acum pare ca nu da nici un semn. Sa fi ramas insarcinata doamne fereste de la prostia aceea de cateva secunde? Mai ales ca finalul apoteotic a fost cu prezervativ... Sa fie vreo dereglare fiindca doua luni am luat pastile consecutiv? Totusi dupa ce am incheiat cele doua folii, mi-a venit normal. Nu stiu ce sa fac, fiindca sunt cam ingrijorata. Ma bate gandul sa imi iau un test de sarcina. Orice sarcina sa vede la testul asta? Inclusiv una extrauterina?
  •  
    • 33 mesaje
    8 Oct 2006, 16:57
    0 0
    Nu cred ca esti insarcinata, deoarece si eu am facut pauza si nu mi-a venit, trebuia sa-mi vina de o saptamana.Poti sa-ti faci testul de sarcina dupa doua saptamani de la...atunci se vede.Pt linistea ta zic sa-ti cumperi unul.
  •  
    • 1552 mesaje
    8 Oct 2006, 17:06
    0 0
    poti sa te uiti pe www.anticonceptionale.ro
  •  
    • 345 mesaje
    8 Oct 2006, 20:23
    0 0
    Da, stiu de site si in principiu si eu ma gandesc ca nu as fi putut sa raman. oricum doua saptamani de la... au trecut. Nu am depasit insa cu doua saptamani ziua la care trebuia sa imi vina. In fine, sa nu ma panichez si sa mai astept.
  •  
    • 91 mesaje
    8 Oct 2006, 21:40
    0 0
    Am si eu o nelamurire. Am inceput sa iau anticonceptionale Mercilon acum mai bine de 2 saptamani. Stiu ca pt a fi protejata de la bun inceput este necesar sa iau in prima zi de ciclu. Cand am luat pastila, eram sigura ca mi-a venit menstruatia pentru ca ma durea burta, aveam o senzatie de greata si cantitate normala pentru prima zi, insa dupa ce am luat prima pastila, a doua zi s-a oprit. Este normal? Acum sunt protejata sau am luat degeaba pastila?
  •  
    • 283 mesaje
    9 Oct 2006, 12:57
    0 0
    Poate sa-mi dea cineva o informatie despre sterilet?
  •  
    • 856 mesaje
    9 Oct 2006, 13:39
    0 0
    eu am intrebat medicul despre el.se monteaza foarte usor,nu doare si nici nu-l simti inauntru.deci ar fi o metoda buna.dar mi-a mai spus ca te poti si ingrasa ,iti poate mari cantitatea de sange in perioada menstruatiei,ceea ce nu e tocmai placut.trebuie sa faci controale periodice ,pt a depista orice complicatie.si ce e mai rau se poate ca org tau sa nu-l accepte.
  •  
    • 220 mesaje
    9 Oct 2006, 15:30
    0 0
    e ok Cristinutz, de la Mercilon ti s-a oprit! si mie mi se oprea dupa Rigevidon, Marvelon...