"fantanica"

•  
    • 3 mesaje
    2 Oct 2006, 15:49
    0 0
    Buna tuturor,
    Am si eu o problema si as dori sa stiu daca cunoaste cineva vreun remediu?!Mai exact, in timpul actului sexual(chiar din faza de preludiu) ma "ud" foarte mult si foarte repede, astfel incat in foarte scurt timp nu mai simt nimic.E destul de fustanta situatia si ma intreb daca exista vreun tratament, ceva?A mai patit cineva asa ceva?Multumesc mult pentru sugestii/sfaturi/experiente..Remy
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Oct 2006, 15:55
    0 0
    in principiu, e bine ca te lubrifiezi.
    acuma, eu una inca n-am auzit de o lubrifiere atat de abundenta incat sa deranjeze... cu atat mai putin sa nu mai simti nimic din cauza ei.

singurul lucru la care pot sa ma gandesc este ca esti abia la inceputul vietii sexuale, iar lubrifierea ti se pare un motiv de jena - dar n-ar trebui sa fie asa.

faptul ca "nu simti nimic", iarasi, l-as pune pe seama faptului ca partenerul tau nu este suficient de dotat pentru dimensiunile tale.

sunt doar niste presupuneri - e foarte posibil sa gresesc.
  •  
    • 3 mesaje
    2 Oct 2006, 16:01
    0 0
    Multumesc pentru raspuns!Dar, din pacate lubrifierea asta e de cand mi-am inceput viata sexuala(de aprox 6 ani) dar am crezut ca e normala..insa acum cred ca e cam mult si ma gandeam ca poate este e modalitate de a mai reduce din "amploare"(desigur, uneori dupa preludiu, inaite de penetrare, dau fuga la baie si ma spal bine dar..la cateva min iarasi simt ca sunt prea uda si nu mai simt(aproape nimic) concluzie la care a ajuns si partenerul meu...Atunci, problema sa fie oare de la el?Sau eu?Multumesc
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Oct 2006, 16:20
    0 0
    remy, daca el nu este suficient dotat, cu cat tu te exciti, dilatandu-te si lubrifiindu-te, cu atat mai ineficienta se dovedeste a fi dotarea lui. in acest caz, e cam urat din partea lui sa te faca sa te simti in neregula, cand de fapt problema este la el.
    in plus de asta, pentru ca el nu te poate aduce la orgasm, starea ta de excitare creste, iar lubrifierea la fel.

sa stii ca, de obicei, barbatii cu o dotare rezonabila sunt in al 9-lea cer cand simt ca partenerele lor se lubrifiaza foarte bine.
  •  
    • 240 mesaje
    2 Oct 2006, 16:24
    0 0
    Sper sa nu jignesc, dar cand te exciti asa stiu ca vaginul se relaxeaza. Poate, cum scrie in kama-sutra, tu esti o femeie elefant si el un barbat iepure... Imi dau si eu cu parerea...